Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, η Εθνική αντιμετωπίζει στην Πρίστινα το Κόσοβο

Με στόχο μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα, η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει απόψε στις 21:45 στην Πρίστινα, το Κόσοβο για την 4η αγωνιστική των Ομίλων στην Γ΄ Κατηγορία του Nations League.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χθες χωρίς προβλήματα για τον ομοσπονδιακό προπονητή Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να συμμετέχουν κανονικά στη ψεσινή προπόνηση.

Στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη πριν την προπόνηση, ο κ. Αυγουστή είπε μεταξύ άλλων πως «πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να αποφύγουμε να δεχτούμε εύκολο πρώτο γκολ όπως στους τελευταίους αγώνες, να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας και να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας ευκαιρίες για να σκοράρουμε». Τόνισε επίσης πως βλέπει τη μεγάλη επιθυμία που έχουν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής για να πάρουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα με την Εθνική, κάτι που θα τους τονώσει ψυχολογικά.

Από την πλευρά των παικτών, ο Στέλιος Ανδρέου είπε πως «πρέπει να βγάλουμε αντίδραση, να δείξουμε στον κόσμο τι μπορούμε να κάνουμε ως Εθνική ομάδα».

Τον αποψινό αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσουν πέραν των 12 χιλιάδων φιλάθλων του Κοσόβου όπως ανακοίνωσε ήδη η Ομοσπονδία. Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το ΡΙΚ.

Η αποστολή της Εθνικής Κύπρου είναι:

Ζοέλ Μολ, Δημήτρης Δημητρίου,  Νεόφυτος Μιχαήλ, Μάριος Στυλιανού, Μηνάς Αντωνίου, Κωνσταντίνος Λαΐφης, Νικόλας Παναγιώτου, Αντρέας Καρώ, Στέλιος Ανδρέου, Νικόλας Ιωάννου, Κώστας Πηλέας, Ραφαήλ Μάμας, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Ιωάννης Κούσουλος, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Κωστάκης Αρτυματάς, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Γρηγόρης Κάστανος, Λοΐζος Λοΐζου, Μαρίνος Τζιωνή, Μάριος Ηλία, Πιέρος Σωτηρίου, Ιωάννης Πίττας και Ανδρέας Μακρής.

Στον άλλο αγώνα του Ομίλου η Λιθουανία φιλοξενεί στις 21:45 τη Ρουμανία.

Οι αγώνες του ομίλου θα ολοκληρωθούν το Νοέμβριο, ως ακολούθως:

15 Νοεμβρίου

21:45 Κύπρος - Λιθουανία

21:45 Ρουμανία - Κόσοβο

18 Νοεμβρίου

21:45 Ρουμανία - Κύπρος

21:45 Κόσοβο - Λιθουανία

Η βαθμολογία του ομίλου είναι:

1.Ρουμανία   9

2.Κόσοβο     6

3.Κύπρος     3

4.Λιθουανία  0

Η ομάδα που θα τερματίσει 1η στον όμιλο θα ανέβει στη Β' κατηγορία, η ομάδα που θα τερματίσει 2η θα παίξει μπαράζ με ομάδα που θα τερματίσει 3η στη Β' κατηγορία και η ομάδα που θα τερματίσει τελευταία, θα παίξει μπαράζ με ομάδα της Δ' κατηγορίας για παραμονή στην κατηγορία. 

Δειτε Επισης

Η ενδεκάδα της Εθνικής Κύπρου για το παιχνίδι με το Κόσοβο
Άραγε μπορεί για το διπλό η Εθνική του Αυγουστή κόντρα στο Κόσοβο-Πληθώρα επιλογών στη Fonbet
Αντίδραση της Ανόρθωσης για την απαγόρευση μετακίνηση οπαδών-«Η προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα είναι αναφαίρετο δικαίωμα»
Χωρίς οπαδούς η Ανόρθωση στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ-Απόφαση της ΚΟΠ
Πρώην τερματοφύλακας Κυπριακής ομάδας άλλαξε θέση και έγινε επιθετικός-Πέτυχε τέρμα στο ντεμπούτο του
Εθνική Ελπίδων Κύπρου: Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ενόψει Βοσνίας
Όλα καλά στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας-Έτοιμη για τον αγώνα με το Κόσοβο
Διαζύγιο της Καρμιώτισσας με τον Σίμο Ταραπουλούζη
Ομόνοια για Μπεζούς: «Έξι μήνες μετά είναι απολύτως καλά»
Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΛ, μένουν στον Απόλλωνα οι βαθμοί του ντέρμπι-Το σκεπτικό της απόφασης