Απαντά στην ΑΕΚ η Ανόρθωση-« Η βία μεταφέρεται ανεξέλεγκτα σε άλλους χώρους»

Σήκωσε το γάντι η Ανόρθωση, η οποία απαντά στην ανακοίνωση της ΑΕΚ, αναφορικά με τους βανδαλισμούς στα γραφεία του Προέδρου της ΑΕΚ. Η ομάδα της Αμμοχώστου, στην ανακοίνωση της καταδικάζει το περιστατικό, ενώ τονίζει ξανά πως η απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων δεν είναι λύση.

Στην ανακοίνωση της η Ανόρθωση αναφέρει πως, «κατ’ αρχήν καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο κάθε πράξη βίας και της οποιασδήποτε παραβατικής συμπεριφοράς εντός ή εκτός αγωνιστικών χώρων. Η οπαδική βία και ο σύγχρονος χουλιγκανισμός είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο το οποίο μέχρι σήμερα η πολιτεία δεν κατάφερε να το καταπολεμήσει».

«Σε προηγούμενες τοποθετήσεις μας αναφέραμε πολλάκις ότι το φαινόμενο αυτό έχει σοβαρές επιπτώσεις στην κοινωνία και υπονομεύει την ασφάλεια των πολιτών. Καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς να λάβουν τα αναγκαία μέτρα όπως αναφέρει και η ΑΕΚ στην ανακοίνωση της. Η απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων δεν είναι η λύση. Με αυτό το μέτρο η βία μεταφέρεται ανεξέλεγκτα σε άλλους χώρους που είναι αδύνατο να υπάρχει προστασία και ασφάλεια για τους πολίτες που τυχαία θα βρεθούν εκεί», επισημαίνει η Ανόρθωση στην ανακοίνωση της.

Επιπλέον απαντώντας στην ΑΕΚ, στην ανακοίνωση της η Ανόρθωση, υπογραμμίζει πως, «δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο που γίνεται έρμαιο στις ορέξεις των λίγων, αλλά σε όλα τα ομαδικά αθλήματα. Επίσης είναι ανώφελο και χωρίς ουσία να γίνεται μέσω ανακοινώσεων ανταλλαγή οπαδικών γεγονότων, κάτι που εμείς ως Ανόρθωση ποτέ δεν το κάναμε και ούτε θα αναφερθούμε ποτέ επίσημα σε οποιεσδήποτε προκλήσεις και συμβάντα που συνέβησαν από τις δύο πλευρές, αρχής γενομένης με την βεβήλωση μνημείου νεκρού μας οπαδού».

Ταυτόχρονα η ομάδα της Αμμοχώστου ρίχνει τους τόνους, καλώντας την ΑΕΚ, να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι ούτως ώστε να βρουν λύσεις.

«Πρώτιστος στόχος της νέας διοίκησης είναι η καταπολέμηση της βίας σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς και να γίνονται οι αγώνες σε γεμάτα γήπεδα με ασφάλεια», καταλήγει στην ανακοίνωση της η Ανόρθωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Στόχος βάνδαλων το γραφείο του Καραπατάκη στη Λάρνακα-Του έγραψαν υβριστικά συνθήματα

Δειτε Επισης

Παρουσίασε τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ανόρθωσης ο Πραστίτης
Επιστολή Πετρίδη στον Υπουργό Δικαιοσύνης για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών-«Τιμωρείτε τον απλό φίλαθλο»
Απαντά στην ΑΕΚ η Ανόρθωση-« Η βία μεταφέρεται ανεξέλεγκτα σε άλλους χώρους»
Δακτυλοδείχνουν Ανορθωσιάτες για την επίθεση στο γραφείο Καραπατάκη-«Το ποτήρι της υπομονής έχει… ξεχειλίσει»
Αγώνες που κρύβουν παγίδες με φαβορί και αουτσάιντερ στο κυπριακό πρωτάθλημα-Μοναδικές τιμές στη Fonbet
Προ των πυλών η 7η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
Φαμπιάνο: «Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα χρόνια και τις στιγμές με την φανέλα της Ομόνοιας»
Υπενθύμιση της Ανόρθωσης για την αυριανή Γενική Συνέλευση
Σήκωσε το γάντι για την απαγόρευση μετακίνησης η ΑΕΚ-«Αποφύγαμε να ανεβάσουμε τους τόνους»
Στις 21 Οκτωβρίου η τελετή εγκαθίδρυσης της Εθνικής Σχολής Δεοντολογίας