Επτά αγωνιστικές, έξι βόμβες μεγατόνων-Τελευταίο θύμα η Ομόνοια

Επτά αγωνιστικές έχουν συμπληρωθεί στο φετινό πρωτάθλημα και ήδη μετράμε έξι μεγάλες εκπλήξεις στον ποδοσφαιρικό μαραθώνιο, με τελευταίο θύμα την Ομόνοια, που ηττήθηκε από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, στο ΓΣΠ.

Μετά το ΑΠΟΕΛ, που έχασε στο ΓΣΠ από τον Εθνικό με 2-3 και έμεινε ισόπαλος με την Ομόνοια 29ης Μαΐου, την Ανόρθωση που έμεινε στο 0-0 με την Ομόνοια Αραδίππου, τον Απόλλωνα που έχασε από την Καρμιώτισσα με 2-0, την ΑΕΚ που έμεινε στο 2-2 με τον Εθνικό Άχνας στην Αρένα, ήταν σειρά των πρασίνων να πέσουν στην παγίδα και να ηττηθούν στην έδρα τους από το μαχητικό Παραλίμνι, που μετά την αλλαγή προπονητή έδειξε αγωνιστική πειθαρχία και πλάνο στο παιχνίδι του.

Οι πράσινοι, ναι μεν είχαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν, όμως έδειξαν ξανά το μεγάλο πρόβλημα που έχουν στο σκοράρισμα, μένοντας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι άσφαιροι.

Σίγουρα, ο προπονητής της Ομόνοιας θα πρέπει να διορθώσει τα κακώς κείμενα, εάν δεν θέλει η ομάδα του να μείνει από νωρίς πίσω από το μεγάλο στόχο που έθεσε και είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι τρεις ήττες σε επτά παιχνίδια, δεν αποτελούν συγκομιδή πρωταθλητισμού και πλέον μπαίνει μεγάλη πίεση σε όλους, στο οικοδόμημα του τριφυλλιού, ώστε να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα και να αφήσουν πίσω τους την αγωνιστική κοιλιά των τελευταίων εβδομάδων.

Πάντως, πολλοί προσέτρεξαν στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, να μιλήσουν για ομάδες δύο ταχυτήτων, κάτι που με εξαίρεση την Πάφο που τρέχει ένα μεγάλο αήττητο σερί, οι υπόλοιπες ομάδες έχασαν βαθμούς, σε παιχνίδια που δεν περίμεναν ότι θα έχαναν.

Αυτό καταδεικνύει και τη δυναμική που έχει το φετινό πρωτάθλημα και πως εάν οι μεγάλες ομάδες δεν είναι σοβαρές, μπορεί να την πατήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ράβε ξήλωνε η κατάσταση στο Κυπριακό ποδόσφαιρο-Οι απαγορεύσεις και τα αυτογκόλ δεν φέρνουν αποτέλεσμα

Δειτε Επισης

Ο Σολ έβαψε κιτρινοπράσινο το ντέρμπι-Έχασε σωρεία ευκαιριών η ΑΕΚ, άγγιξε την ισοφάριση η Ανόρθωση
Επιστροφή στις νίκες για τον Απόλλωνα-Κέρδισε την Ομόνοια 29Μ
ΒΙΝΤΕΟ: Κρατούσε πυξίδα και δραπέτευσε από το Δασάκι ο Άρης-Συνεχίζει το κυνήγι της Πάφου
«Η Ανόρθωση κουράστηκε να είναι κομπάρσος, θα πρέπει να προχωρήσει, μόνο με επιτυχίες»
Αλλαγή διαιτητή στον αγώνα του Απόλλωνα με την Ομόνοια 29Μ-Εκτός για λόγους υγείας ο Τεχράνυ
Με ντέρμπι και δύο παιχνίδια με φαβορί συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα
Επτά αγωνιστικές, έξι βόμβες μεγατόνων-Τελευταίο θύμα η Ομόνοια
Η γκολάρα του Μπάρι και ο εξαιρετικός Αντεμπάγιο έδωσαν την νίκη στους «βυσσινί»
Ονειρικό ντεμπούτο Χιμένεθ στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ με πεντάρα
Αρχίζει η 7η αγωνιστική του πρωταθήματος ποδοσφαίρου