Έστειλε μήνυμα στους παίκτες του ο Πρόδρομος-«Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι ομάδα που τα παρατάει»

Το δικό του μήνυμα στους παίκτες του έστειλε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, με δηλώσεις του στο περιοδικό του αγώνα με αντίπαλο την Φιορεντίνα, για το league phase του Conference League.

Στην αρχική του δήλωση είπε πως «επιστρέφουμε άμεσα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αυτή τη φορά έχοντας να αντιμετωπίσουμε, μια πολύ ισχυρή ομάδα που παρουσιάζεται ως ένα εκ των φαβορί της διοργάνωσης. Γνωρίζουμε πολύ καλά το μέγεθος του αντιπάλου, τι έχει πετύχει στο πρόσφατο παρελθόν και πόσο υψηλές φιλοδοξίες έχει και για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο».

Σημείωσε πως, «όμως είναι υποχρέωση και κάλεσμά μας, απέναντι στην ιστορία του συλλόγου που υπηρετούμε, να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και διεκδικητικοί ανεξαρτήτως της μεγάλης πρόκλησης που έχουμε ενώπιόν μας. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι σε σχέση με τις προσδοκίες που είχαμε από την ομάδα μας, στις δύο πρώτες αγωνιστικές, δεν πετύχαμε ούτε αυτό που θέλαμε ούτε αυτό που αξίζαμε. Παρά την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας έλειπε η ικανότητα να πάρουμε το ουσιαστικό, το αποτέλεσμα. Και όλα αυτά τα δεδομένα κάνουν το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο σε σχέση με τη συνέχεια».

Υπάρχουν όμως ακόμα τέσσερις αγωνιστικές, είπε και συνέχισε λέγοντας ότι «ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι ομάδα που τα παρατάει και το ίδιο θα συνεχίσουμε να πράττουμε ανεξαρτήτως των αντιπάλων που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Αυτό που ζητώ μόνο από τους ποδοσφαιριστές μας είναι να πεισμώσουν στους εαυτούς τους και να δώσουν τα πάντα, να νιώσουν τον κόσμο που περιμένει να είναι κοντά για να δει και στον ατμό του άλλου. Όσο δύσκολη και αν είναι η αποστολή μας, από αυτό τον αγώνα έχουμε πολλά να κερδίσουμε και λίγα να χάσουμε. Συνεχίζουμε με μοναδικό στόχο να επεκτείνουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία και θέλουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες να στεκόμαστε περήφανα όπως αρμόζει στην ιστορία μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ετοιμάζει βαλίτσες για Βραζιλία ο Πετρίδης-Πληροφορίες για νέα παραίτηση από το Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ
Έβγαλε αντίδραση και κέρδισε τον Άρη η Ομόνοια
Σημαντικό διπλό για τον ΑΠΟΕΛ με ήρωα τον Ελ Αραμπί από το σημείο του πέναλτι
Οι ενδεκάδες Ομόνοιας και Άρη για το ντέρμπι στο ΓΣΠ
Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal ενόψει δύο τελευταίων αγώνων
Οι ενδεκάδες Πάφου και ΑΠΟΕΛ για το μεταξύ τους ντέρμπι
«Τα πράγματα είναι τρομακτικά επικίνδυνα στην Ανόρθωση»
Ανάρτηση από τον Εκτελεστικό Πρόεδρο του ΠΑΣΠ:Υπάρχουν υπεύθυνοι-ανεύθυνοι που δεν τους νοιάζει»
Επικράτησε της Καρμιώτισσας η Ανόρθωση με 0-1
Νίκησε την Ομόνοια 29 Μαΐου ο Εθνικός και την έστειλε ξανά στη Β' κατηγορία