Πάλεψε σαν λιοντάρι αλλά ηττήθηκε στη Γάνδη η Ομόνοια-Έμεινε στους τρεις βαθμούς σε τρεις αγώνες

Ηττήθηκε παρά την συγκλονιστική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της, από τη Γάνδη, με σκορ 1-0, η Ομόνοια, η οποία έχει μόλις τρεις βαθμούς σε τρεις αγώνες στη League Phase του Conference League.

Η Γάνδη κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 31’, με τον Γκάντελμαν. Ο Ισραηλινός επιθετικός κατέβασε την μπάλα μετά τη σέντρα του Αραούχο και βρέθηκε φάτσα με τον Φαμπιάνο, τον οποίο νίκησε για το 1-0.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε σπουδαίες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, αντίθετα με το δεύτερο όταν η Ομόνοια ήταν καταιγιστική και έχασε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Η ήττα της Ομόνοιας την αφήνει συγκομιδή μόλις τριών βαθμών σε τρεις αγώνες και δυσκολεύει την προσπάθειά της για πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Γάνδη: Ροέφ, Σαμοάς (75′ Ντε Μέιερ), Γουατανάμπε, Τορουναρίγκα, Αραούχο (84′ Μπράουν), Ίτο, Ντελόρζ (84′ Γκέρκενς), Γκάντελμαν, Σουρντέζ, Σόνκο (75′ Φατιγκά), Γκούντγιονσεν (75′ Ντιν).

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Ντιουνκού, Λανγκ, Παναγιώτου, Χαμάς (85′ Κίτσος), Μάριτς (77′ Κούσουλος), Εράκοβιτς (64′ Στεπίνσκι), Χαραλάμπους, Μασούρας (77′ Λοίζου), Αλιούμ (64′ Σίμιτς), Κακουλλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Βγήκε στην... επίθεση με Waldo Rubio η ΑΕΚ-Καταρχήν συμφωνία για δύο χρόνια
Καταγγέλλει παραβίαση του διατάγματος για τον Κατώτατο Μισθό με την ανοχή της ΚΟΠ ο ΠΑΣΠ
Πάνω από 1.000 άτομα πρόσθεσαν την κάρτα φιλάθλου μέσω του Ψηφιακού Πολίτη σε 24 ώρες
Επίσημα Ανορθωσιάτης ο Κωνσταντίνος Παναγή
Θα χρησιμοποιείται μόνο ως προπονητικό κέντρο το Μακάρειο Στάδιο-Σε λειτουργία τα βοηθητικά και τα αποδυτήρια
Βαγγέλης Σάμιος: Ονειρευόμαστε μια Ακαδημία που θα δημιουργεί παίκτες, προσωπικότητες και πρότυπα
Η Εθνική Γυναικών αντιμετωπίζει τη Γεωργία με μοναδικό στόχο τη νίκηω
Η μπάλα στον Κούμα, όλα δείχνουν αλλαγή στην προεδρία της ΚΟΠ-Η επόμενη μέρα και τα σενάρια διαδοχής
Ορίστηκε η κρίσιμη Γενική Συνέλευση του ΑΠΟΕΛ-Ενημερώνει του μετόχους ο Πρόδρομος Πετρίδης
Παραμένει στον ιστό της η σημαία-Ανανέωσε για τρία χρόνια ο Αρτυματάς