Στη μάχη της 4ης αγωνιστικής Conference League, ΑΠΟΕΛ, Πάφος και Ομόνοια

Πάφος, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια ρίχνονται σήμερα Πέμπτη στη μάχη της 4ης αγωνιστικής για τη League Phase του Conference League.

Χρονικά, πρώτος αγωνίζεται ο ΑΠΟΕΛ που αντιμετωπίζει την Πέμπτη στις 19:45 τη νορβηγική Μόλντε εκτός έδρας. Οι «γαλαζοκίτρινοι», μετά τον θρίαμβο επί της Φιορεντίνα με 2-1 στο ΓΣΠ την περασμένη αγωνιστική, βρίσκονται στη 17η θέση με 4 βαθμούς, και στοχεύουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα για να διατηρηθεί η ομάδα σε τροχιά πρόκρισης στα πλέι οφ.

Η Πάφος έχει σαφώς την πιο δύσκολη αποστολή, καθώς αντιμετωπίζει την Πέμπτη στις 22:00 εκτός έδρας τη Φιορεντίνα. Μετά τη νίκη της επί της Αστάνα στην 3η αγωνιστική, βρίσκεται στην 9η θέση με 6 βαθμούς και βρίσκεται μια μόλις θέση μακριά από την απευθείας πρόκριση στους «16». Η Πάφος θέλει μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα θα αποτελέσει την υπέρβαση.

Τέλος, η Ομόνοια υποδέχεται στις 22:00 στο ΓΣΠ τη Λέγκια Βαρσοβίας. Οι «πράσινοι» έχοντας 3 βαθμούς βρίσκονται στην 21η θέση, και θα επιδιώξουν τη νίκη ώστε να εδραιωθούν στις 24 πρώτες ομάδες του ενιαίου ομίλου, που είτε θα εξασφαλίσουν την πρόκριση απευθείας στους «16», είτε θα τη διεκδικήσουν μέσω πλέι οφ.

Δειτε Επισης

Το αντίο του Γαλανόπουλου στον ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε και επίσημα το ενδιαφέρον του για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σταύρος Δημοσθένους
Κρίσιμα τα επόμενα 24ώρα για την Ανόρθωση-«Δεν ζητούμε ελεημοσύνη, ζητούμε πίστη, συμμετοχή και ευθύνη»
Το μήνυμα Καραπαττάκη στον κόσμο της ΑΕΚ-«Πέσαμε, σηκωθήκαμε και είμαστε ξανά εδώ»
Παρελθόν από τον Άρη ο Μπράουν
Κρις Τριανταφυλλίδης για επαφές με επενδυτές-«Έχω οδηγίες αν κλείσει η συμφωνία, να ζητήσω επίσημα αντίγραφα»
Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ο Ελ Αραμπί
Το πάρτι μετά την απονομή με Dimitri Vegas και Σάκη Ρουβά στο Στέλιος Κυριακίδης (pics)
Ο πρόεδρος της Πάφος FC Roman Dubov σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη-«Αυτή είναι η επενδυτική μας φιλοσοφία»
Άνοιξε τα χαρτιά του ο Πετρίδης για τους επενδυτές-«Σε προχωρημένο στάδιο η συμφωνία, απομένουν τα έγγραφα»