Έχασε την ευκαιρία ο Απόλλων Λεμεσού

Έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στην πέμπτη θέση του κυπριακού πρωταθλήματος ο Απόλλων, αφού παραχώρησε 2-2 στη Λεμεσό στον Εθνικό Άχνας για τη 12η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και θα περιμένει τώρα τα αποτελέσματα της Κυριακής και της Δευτέρας για να δει πόση διαφορά θα έχει από την έβδομη θέση, ισοφαρίζοντας στο 90΄, μένοντας χωρίς νίκη για έναν ολόκληρο μήνα κι αφήνοντας την ομάδα από το Δασάκι στο -4 από τις προνομιούχες θέσεις.

«Γκέλα» και για την Ανόρθωση, η οποία έφερε 1-1 στην έδρα της Καρμιώτισσας Πολεμιδίων κι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στο -1 από την προνομιούχο εξάδα, απέχοντας τώρα τρεις πόντους από κει κι αφήνοντας τους γηπεδούχους μόλις στο +1 από την παραμονή.

Όλα αυτά δεν τα εκμεταλλεύτηκε ούτε η ΑΕΛ, η οποία ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την ΕΝΠ στο Παραλίμνι κι έμεινε στο -4 από την προνομιούχο εξάδα, δίνοντας την ευκαιρία στους νεοφώτιστους για ένα πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Κυριακή 1/12

Ομόνοια Αραδίππου-Νέα Σαλαμίνα 17:00

Ομόνοια 29Μ-ΑΕΚ Λάρνακας 19:00

Δευτέρα 2/12

Πάφος-Ομόνοια 19:00

ΑΠΟΕΛ-Αρης Λεμεσού

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση