H FIFA αποδέχτηκε σε πρώτη φάση την έφεση του Σα Πίντο

Επίσημο έγγραφο της FIFA, το οποίο κοινοποιήθηκε τόσο στον ΑΠΟΕΛ όσο και στον Σα Πίντο αναγκάζει τους πρωταθλητές του Κυπριακού πρωταθλήματος να προχωρήσουν σε άμεση αποπληρωμή των οφειλών ως προς τον άλλοτε τεχνικό τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σα Πίντο είχε προσφύγει στην Παγκόσμια Ομοσπονδία για να εξασφαλίσει την αποπληρωμή των οφειλών που είχε εις βάρος του ο ΑΠΟΕΛ.

Σύμφωνα με την απόφαση της FIFA καταβάλλεται και πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ στον ΑΠΟΕΛ, καθώς ο σύλλογος καλείται να αποπληρώσει οποιαδήποτε οφειλή είχε στον Ρικάρντο Σα Πίντο.

Πριν από λίγους μήνες, ο Πορτογάλος Τεχνικός είχε μιλήσει στο Gazzetta και είχε καταγράψει όλα τα δεδομένα της παραμονής του και αποχώρησής του από τον ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με τη δική του πλευρά.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Έκλεισε τον κύκλο του το Μακάρειο-Ο ΚΟΑ ενημέρωσε τις ομάδες για αναστολή της λειτουργίας του
Ο θρύλος του αιγυπτιακού ποδοσφαίρου Μίντο ο υποψήφιος επενδυτής στην Ανόρθωση-Ο ρόλος του Πίτερ Χαλίφε
Φαβορί για τον τίτλο η Πάφος FC στον β' γύρο πλέι οφ Cyprus League by Stoiximan
Εθνική Futsal: Προετοιμάζεται για τον αγώνα με τη Γερμανία
Νίκη για Άρη και δύο ισοπαλίες στους αγώνες της Κυριακής
Έσωσε τον βαθμό και έμεινε σε πορεία Ευρώπης η ΑΕΚ, δεύτερη συνεχόμενη απώλεια για την Πάφο
Ανατροπή και σημαντική νίκη για τον Άρη που πλησιάζει την κορυφή
ΑΠΟΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1: Τα έκαναν όλα σε δύο λεπτά οι αιώνιοι αλλά έμειναν στην άβολη ισοπαλία
League Cup Γυναικών: Νίκες για Apollon Ladies και Lakatamia FC
Σημαντικές νίκες για Αραδίππου και Παραλίμνι, ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοιας στον Α' Όμιλο