Προχωρεί σε καταγγελία και σκέφτεται Νέα Σαλαμίνα

Για την ώρα δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι νεότερο και δεν αναμένεται να επανέλθει η ομάδα της Λάρνακας.

Όπως γράψαμε και χθες αίρει την εμπιστοσύνη της προς την ΚΟΠ και μάλιστα δεν παρευρέθηκε κανένας από πλευράς ΑΕΚ στην κοπή της βασιλόπιτας. Δείγμα και της δυσφορίας της ΑΕΚ προς την ομοσπονδία.

Πλέον, το θέμα διαιτησίας και Εθνικού Άχνας μπαίνει στην άκρη και όλος ο οργανισμός της ομάδας αρχίζει να «τρέχει» την προετοιμασία για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα την ερχόμενη Κυριακή στο «ΑΕΚ Αρένα». Στις προπονήσεις έχουν επανέλθει οι Φραν Σολ, Ανγκιέλσκι και Ρομπέρζ αλλά με τα σημερινά δεδομένα δύσκολα θα δούμε κάποιον στο αρχικό σχήμα. Στόχος είναι να είναι απόλυτα έτοιμοι ενόψει του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Δεδομένη είναι η απουσία του Μιραμόν που παραμένει εκτός προπονήσεων και δεν έχει πιθανότητες να προλάβει, ενώ ο Άνχελ Γκαρσία εκτός από τραυματίας έχει συμπληρώσει κάρτες και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με την Νέα Σαλαμίνα.

Σημαντική η στήριξη του κόσμου

Οι φίλοι της ΑΕΚ καλούνται σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνά η ομάδα μετά και τους χαμένους βαθμούς στα τελευταία δυο παιχνίδια να σταθούν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και να στηρίξουν τις προσπάθειες τους στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα. Μοναδικός στόχος είναι η νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο που στο παρελθόν έβαλε πολύ δύσκολα στους κιτρινοπράσινους.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Τιμήθηκε από τον Άρη ο Σπιλέφσκι (pics)
Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ έκαναν pasillo στην πρωταθλήτρια Πάφο (pics)
Ξεκαθαρίζει η Νομική Υπηρεσία για την υπόθεση Κούμα-«Δεν έχει ολοκληρωθεί η διερεύνηση»
Toν αντικαταστάτη του Σπιλέφσκι αποκάλυψαν οι Λευκορώσοι
Τέλος ένδεκα ποδοσφαιριστές από την Ομόνοια 29ης
Πάει για το διπλό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η Πάφος FC με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
«Όταν επέστρεψα σπίτι είδα αμέσως στην τηλεόραση το τρελό παιχνίδι μας με την Μπαρτσελόνα»
Ο Μαρτσίνιακ άρχοντας του τελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ
Μήνυμα Τάισον σε Βιεϊρίνια-«Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να αγαπώ αυτή την ομάδα»
Πυρά στον πρόεδρο της ΚΟΠ από Δημοσθένους-«Το μεγαλύτερο λάθος μου ότι τον έβαλα κουμπάρο»