Νέα επίθεση Ομόνοιας στην ΚΟΠ-«Οι διαιτητές μπορούν να «σφάζουν» μια ομάδα απροκάλυπτα»
16:48 - 03 Φεβρουαρίου 2025
Νέα επίθεση εξαπέλυσε κατά της ΚΟΠ η Ομόνοια, η οποία έστρεψε τα πυρά της κατά του προέδρου της Ομοσπονδίας, Γιώργου Κούμα, που, όπως υποστηρίζει, αντί να ασχοληθεί με τη διαιτητική ανικανότητα, παραπέμπει την ομάδα στη Δικαστική. «Δεν έχεις καμία ντροπή ή σεβασμό για το άθλημα που υποτίθεται είσαι υπεύθυνος να προστατεύεις», ανέφεραν οι πράσινοι.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η εσκεμμένη προσπάθεια του διαιτητή, Μάριου Χριστοφόρου, να αλλοιώσει το αποτέλεσμα στο παιχνίδι μας με τον ΕΝΠ ήταν τόσο εξόφθαλμη που, για πρώτη φορά, ακόμη και η ΚΟΠ αναγκάστηκε το παραδεχτεί. Και όμως, ο κ. Κούμας αντί να ασχοληθεί με τη διαιτητική ανικανότητα, μας παραπέμπει στη Δικαστική».
«Ο λόγος; Σύμφωνα με την παραπομπή που λάβαμε, μειώνουμε το κύρος της διαιτησίας, θίγουμε την αξιοπρέπεια του διαιτητή και δεν κινούμαστε στα πλαίσια του τίμιου παιχνιδιού! Ακόμα και εκεί που σπάνια παραδέχεται το λάθος ο κ. Κούμας, πάλι βρίσκει τρόπο και θέλει να τιμωρήσει επιδεικτικά την ΟΜΟΝΟΙΑ», υποστήριξε.
Το μήνυμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, είναι ξεκάθαρο:
- Οι διαιτητές μπορούν να «σφάζουν» μια ομάδα απροκάλυπτα.
- Οι διαιτητές μπορούν να παίζουν με τα συναισθήματα των φιλάθλων και με την αγάπη τους για την ομάδα τους.
- Οι διαιτητές μπορούν να αλλοιώνουν αποτελέσματα χωρίς καμία συνέπεια.
- Οι διαιτητές μπορούν να καταστρέφουν κόπους, ιδρώτα και θυσίες χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.
- Στην ΚΟΠ η ελευθερία του λόγου είναι απαγορευμένη και αν τολμήσεις να μιλήσεις, θα το πληρώσεις ακριβά (Σε ποιον αιώνα ζούμε αλήθεια;)
«Αλλά αν τολμήσεις να μιλήσεις, να αντιδράσεις, να απαιτήσεις δικαιοσύνη, τότε είσαι εσύ ο άτιμος! Δεν έχεις καμία ντροπή ή σεβασμό για το άθλημα που υποτίθεται είσαι υπεύθυνος να προστατεύεις!», κατέληξε η Ομόνοια.