Οι δηλώσεις των διεθνών

Με την απογοήτευση έκδηλη στα πρόσωπα τους οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Κύπρου, δήλωσαν πικραμένοι για την ήττα από τη Βοσνία που έφερε τον αποκλεισμό. 

Οι δηλώσεις των διεθνών:

Λαΐφης: «Δώσαμε την ψυχή μας. Ήμασταν καλύτεροι και δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Το μεγαλύτερο κέρδος είναι η στήριξη του κόσμου. Η Κύπρος έχει μέλλον και θα κάνουμε μεγάλα πράγματα».  


Μυτίδης: «Είμαστε απογοητευμένοι. Πιστεύαμε στη νίκη, έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλους. Επικρατούν τα συναισθήματα απογοήτευσης. Η Κύπρος, μία μικρή χώρα, πάλεψε όλα τα παιχνίδια εκτός από αυτό με το Βέλγιο. Τα υπόλοιπα παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Εκεί πρέπει να προσέξουμε περισσότερο, να... χτίσουμε και να αποκτήσουμε εμπειρία. Η Εθνική έγινε κομμάτι της ζωής μας. Βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Eίναι τεράστια η ικανοποίηση για τον κόσμο που ήρθε. Πριν από μερικά χρόνια παίζαμε μπροστά σε 500 φιλάθλους. Είναι κάτι που μας κάνει περήφανους. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν στο πλευρό μας. Ήταν πραγματικά συγκινητικός. Η Κύπρος μπορεί να έχει μία έδρα που δύσκολα θα κερδίζει ο αντίπαλος. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά».


Εφραίμ: «Έπρεπε σαν ομάδα να ρίξουμε το ρυθμό μετά το 2-1. Είμαστε πάρα πολύ πικραμένοι. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Θέλουμε τον κόσμο να παραμείνει κοντά στην ομάδα, αν και τους πικράναμε. Θέλουμε και τον προπονητή κοντά μας. Μας δίνει μια ώθηση, μια καλή ψυχολογία, όπως βλέπετε και μέσα στο γήπεδο».  


Δειτε Επισης

BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος