«Ο Μπερμπάτοφ παίζει στην Τούμπα, θα έχει πρόβλημα ο Λαΐφης

 Παραμένει στο επίκεντρο και το μεταγραφικό ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ο Κωνσταντίνος με τον μάνατζερ του παίκτη, Κώστα Ηλία, με δηλώσεις του σε ελληνική ιστοσελίδα να δηλώνει ότι «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά».

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Κύπριου μάνατζερ «δεν έχει γίνει κάποια επαφή με την Ανόρθωση. Δεν ξέρω τι θα γίνει, πάντως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά».

Συμπληρώνοντας ανάφερε: «Αν κάνει το επόμενο βήμα θα βελτιωθεί πολύ. Αυτό θέλουμε και αυτό θα επιδιώξουμε. Να ξέρετε πως ο Κωνσταντίνος δεν έχει ρήτρα μεταπώλησης στο συμβόλαιο του. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Ανόρθωσης και όπως καταλαβαίνεται υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα».

Για το αν θα ήθελε ο Λαΐφης, ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του να είναι ο ΠΑΟΚ είπε: “Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και αρεστή και προς εμάς και προς τον Κωνσταντίνο. Αν θέλει ο ΠΑΟΚ τον Λαΐφη, θα έρθει τρέχοντας, εδώ ολόκληρος Μπερμπάτοφ παίζει στην Τούμπα και θα έχει πρόβλημα ο Κωνσταντίνος;»

Για το αν υπάρχει από Ελλάδα, αλλά και Ευρώπη: «Όχι από Ελλάδα δεν υπάρχει ενδιαφέρον, από την Ευρώπη υπάρχει ενδιαφέρον από Βέλγιο και Ιταλία. Μάλιστα τον έχουν παρακολουθήσει σε πολλά παιχνίδια. Έχω ενημερώσει την διοίκηση της Ανόρθωσης. Αν ο ΠΑΟΚ θέλει τον Λαΐφη καλά θα κάνει να βιαστεί».


Δειτε Επισης

Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου