Προαναγγελία ʼρης - ΕΝΠ

Το ημερολόγιο έγραφε 19 Δεκεμβρίου 2011, όταν ο Άρης υπέτασσε για τελευταία φορά την Ένωση σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας. Σχεδόν τέσσερα χρόνια αργότερα η «ελαφρά ταξιαρχία» φιλοξενεί απόψε στο «Τσίρειο» (20:00, Cytavision) τους «βυσσινί» και φιλοδοξεί να τερματίσει αυτό το αρνητικό σερί και συνάμα να πανηγυρίσει για πρώτη φορά στο τρέχον πρωτάθλημα. Το Παραλίμνι, ωστόσο, είναι ο κακός δαίμονας του Άρη, καθώς σε 69 αναμετρήσεις τους μετρά υπερδιπλάσιες νίκες (36-15), ενώ στα 35 παιχνίδια με οικοδεσπότη το σύλλογο της Λεμεσού το κυρίαρχο αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία (14) κι ακολούθως οι νίκες του γηπεδούχου (13).
 
Φόρμα: Η «ελαφρά ταξιαρχία» μέτρησε μόνο ήττες μεταξύ των δύο διακοπών του πρωταθλήματος και σημείωσε μόλις ένα γκολ σε αυτές τις τέσσερις αγωνιστικές. Η Ένωση μετρά τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της, στα οποία έχει δεχτεί 10 γκολ.

Ποιους να προσέξετε: Τον «παλιό» Μάρκο Μαραγκουδάκη (πιο σταθερός σε απόδοση και πιο απειλητικός για την αντίπαλη εστία παίκτης της «ελαφράς ταξιαρχίας») και τον «νέο», αλλά αγωνιστικά θρασύ Γιάννη Αντωνίου από τον Άρη, τους αθόρυβους, αλλά εξαιρετικά ουσιαστικούς για την εύρυθμη λειτουργία της Ένωσης Βασίλη Βαλλιάνο και Πιμ Μπάουβμαν.

 
Απουσίες: Στην τελευταία προπόνηση τα προβλήματα έγιναν πολλά για τον τεχνικό του Άρη, Εουτζέν Νεαγκόε, καθώς πέραν από τον Ρότζερ Γκερέιρο, εκτός έμειναν και οι Θεοδόσης Κύπρου, Μάρκο Αουρέλιο και Στιβ Μποργκ.

Ο τραυματίας Βραζιλιανοπολωνός μεσοεπιθετικός Ρότζερ Γκερέιρο (5/-) είναι η μοναδική δεδομένη απουσία του Άρη, για τον οποίο είναι αμφίβολη η συμμετοχή του επιθετικού Θεοδόση Κύπρου (5/-). Από την Ένωση θα λείψουν λόγω τραυματισμού ο δεξιός μπακ Στέλιος Πάρπας (6/-) και ο Μαυροβούνιος στόπερ Μιγιούσκο Μπόγιοβιτς (4/1).
 
Διαιτητής: Βασίλης Δημητρίου
​  

 

Δειτε Επισης

Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας
BINTEO: Φοβερή Πάφος, έστησε πάρτι στο ΓΣΠ με τρία γκολ και πάει για ιστορική κατάκτηση Κυπέλλου
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Πάφος μέσω VAR και το γκολ που έφερε την έκρηξη