Aρνητικός στην προσέγγιση της ΑΕΛ ο Πάμπος

Σε αναζήτηση νέου τεχνικού βρίσκεται η ΑΕΛ, η οποία ως γνωστό έλυσε τη συνεργασία της με τον Χριστάκη Χριστοφόρου. Όπως επιβεβαιώνεται και επίσημα, η ομάδα της Λεμεσού προσέγγισε τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Πάμπο Χριστοδούλου, για να επιστρέψει, όμως η απάντηση ήταν αρνητική.
 
Η ανακοίνωση:
«Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ενημερώνει τους χιλιάδες φίλους της ομάδας ότι έπειτα από την συμφωνία λύσης της συνεργασίας με τον κ. Χριστοφόρου έγινε μία και μοναδική προσέγγιση για την έλευση νέου προπονητή και αυτή ήταν προς τον πρώην τεχνικό της ομάδας μας κ. Πάμπο Χριστοδούλου.
 
Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους επικοινώνησε από το μεσημέρι με τον Κύπριο τεχνικό και του διεμήνυσε ότι η θέση του προπονητή της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού είναι ανοικτή για εκείνον εφόσον έχει τη διάθεση της επιστροφής.
 
Ο κ. Χριστοδούλου από την πλευρά του απάντησε αργά το απόγευμα στον πρόεδρό μας, ότι τη δεδομένη στιγμή δεν επιθυμεί την επιστροφή του στην ομάδα μας και ευχήθηκε ότι καλύτερο. Ο κ. Ανδρέας Σοφοκλέους με τη σειρά του ευχήθηκε στον τεχνικό της Εθνικής μας ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.
 
Ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους στέλνει μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας προς τους απανταχού ΑΕΛίστες και δίνει υπόσχεση ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό για να φέρει στην ομάδα μας ένα ικανό τεχνικό, νέο, φιλόδοξο και με νοοτροπία νικητή, έτσι ώστε να οδηγήσει την ΑΕΛ μας εκεί που την θέλει ο κάθε ένας αγνός ΑΕΛίστας!
 
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ».
 
 

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία