Κανένα στοιχείο για στημένα, τίποτα μεμπτό στην ΚΟΠ

Δεν προκύπτει ικανοποιητική μαρτυρία για ποινική δίωξη οποιουδήποτε αναφορικά με τους φακέλους για παιχνίδια που πιθανόν να έχουν στηθεί, σύμφωνα με τον Γενικό Εισαγγελέα.
 
Η ΚΟΠ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει επίσης πως δέκα μήνες μετά την αιφνιδιαστική κατάσχεση των σκληρών δίσκων των ηλεκτρονικών υπολογιστών της ΚΟΠ, και άλλων τεκμηρίων όπως βιβλία πρακτικών και διάφορα έγγραφα, η Αστυνομία τα επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι στην Ομοσπονδία.
                                                                                                    
Μετά από εξονυχιστικό έλεγχο που έγινε από την Αστυνομία με οδηγίες της Εισαγγελίας δεν εντοπίστηκε κανένα μεμπτό στοιχείο σε βάρος της Ομοσπονδίας, είτε στην οικονομική διαχείριση είτε στην λειτουργία της.
 
Η ενημέρωση για τους κόκκινους φακέλους 
«Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα σας πληροφορώ ότι οι εξετάσεις των ποινικών φακέλων που αφορούσαν τους προσυνεννοημένους αγώνες στο Πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας στην Κύπρο, αποπερατώθηκαν και αποστάλθηκαν στην Νομική Υπηρεσία για οδηγίες.
 
Μετά από μελέτη τους ο Γενικός Εισαγγελέας αποφάσισε πως δεν προκύπτει ικανοποιητική μαρτυρία για ποινική δίωξη οποιουδήποτε προσώπου όσον αφορά τους προσυνεννοημένους αγώνες.
 
Επίσης ζήτησε να ενημερωθεί η ΚΟΠ όπως προτού προωθεί στην Αστυνομία καταγγελία για προσυνεννοημένο αγώνα προχωρεί σε προκαταρκτικό έλεγχο των στοιχείων που λαμβάνει».
 
Η ανακοίνωση για τους υπολογιστές
Δέκα μήνες μετά την αιφνιδιαστική κατάσχεση των σκληρών δίσκων των ηλεκτρονικών υπολογιστών της ΚΟΠ, και άλλων τεκμηρίων όπως βιβλία πρακτικών και διάφορα έγγραφα, η Αστυνομία τα επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι στην Ομοσπονδία.
                                                                                                    
Μετά από εξονυχιστικό έλεγχο που έγινε από την Αστυνομία με οδηγίες της Εισαγγελίας δεν εντοπίστηκε κανένα μεμπτό στοιχείο σε βάρος της Ομοσπονδίας, είτε στην οικονομική διαχείριση είτε στην λειτουργία της.
 
Η ΚΟΠ αισθάνεται ικανοποίηση και περηφάνια γιατί η Αστυνομία μετά από τόσους μήνες επέστρεψε τους σκληρούς δίσκους των ηλεκτρονικών υπολογιστών και τα υπόλοιπα έγγραφα και  μετά από αυτό τον αιφνιδιαστικό έλεγχο που έγινε από αστήρικτες και χωρίς στοιχεία καταγγελίες, αποδείχθηκε καθαρή όπως με σιγουριά από την πρώτη στιγμή είχε δηλώσει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης.
 

Δειτε Επισης

Απολογήθηκε στον Πέρετζ ο Ντε Λούκας-«Θόλωσε το μυαλό μου, δέχθηκα προσβολές ρατσιστικής φύσης»
Χριστοφόρου: Έχουμε μάτια και βλέπουμε τι συμβαίνει, σε ίδιες φάσεις βλέπουμε άλλα σφυρίγματα
Τελευταία αγωνιστική για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος Φούτσαλ
«Έχει κουράσει λίγο αυτό, κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του χαρακτήρα, του Σπιλέφσκι είναι αυτός»
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ άνοιξε λογαριασμό με τον Αρη
Τα νέα δεδομένα στη βαθμολογία μετά την πρεμιέρα των πλέι οφ
Αυγουστή: Συγκρούστηκα με τον Γιάνσον, έρχονται Κύπρο και νομίζουν ότι είναι πρωτάθλημα δεύτερης μοίρας
Κέρδισε τον Άρη και χάρισε δώρο στον ΑΠΟΕΛ η Ομόνοια-Tα νέα δεδομένα στη βαθμολογία
BINTEO: Φοβερή Ομόνοια, μέσα σε πέντε λεπτά «πυροβόλησε» δυο φορές τον Άρη
«Αν η Ανόρθωση συνεχίσει να αγωνίζεται με αυτή τη συμπεριφορά στο γήπεδο της, θα είναι δύσκολο»