Κανένα στοιχείο για στημένα, τίποτα μεμπτό στην ΚΟΠ

Δεν προκύπτει ικανοποιητική μαρτυρία για ποινική δίωξη οποιουδήποτε αναφορικά με τους φακέλους για παιχνίδια που πιθανόν να έχουν στηθεί, σύμφωνα με τον Γενικό Εισαγγελέα.
 
Η ΚΟΠ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει επίσης πως δέκα μήνες μετά την αιφνιδιαστική κατάσχεση των σκληρών δίσκων των ηλεκτρονικών υπολογιστών της ΚΟΠ, και άλλων τεκμηρίων όπως βιβλία πρακτικών και διάφορα έγγραφα, η Αστυνομία τα επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι στην Ομοσπονδία.
                                                                                                    
Μετά από εξονυχιστικό έλεγχο που έγινε από την Αστυνομία με οδηγίες της Εισαγγελίας δεν εντοπίστηκε κανένα μεμπτό στοιχείο σε βάρος της Ομοσπονδίας, είτε στην οικονομική διαχείριση είτε στην λειτουργία της.
 
Η ενημέρωση για τους κόκκινους φακέλους 
«Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα σας πληροφορώ ότι οι εξετάσεις των ποινικών φακέλων που αφορούσαν τους προσυνεννοημένους αγώνες στο Πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας στην Κύπρο, αποπερατώθηκαν και αποστάλθηκαν στην Νομική Υπηρεσία για οδηγίες.
 
Μετά από μελέτη τους ο Γενικός Εισαγγελέας αποφάσισε πως δεν προκύπτει ικανοποιητική μαρτυρία για ποινική δίωξη οποιουδήποτε προσώπου όσον αφορά τους προσυνεννοημένους αγώνες.
 
Επίσης ζήτησε να ενημερωθεί η ΚΟΠ όπως προτού προωθεί στην Αστυνομία καταγγελία για προσυνεννοημένο αγώνα προχωρεί σε προκαταρκτικό έλεγχο των στοιχείων που λαμβάνει».
 
Η ανακοίνωση για τους υπολογιστές
Δέκα μήνες μετά την αιφνιδιαστική κατάσχεση των σκληρών δίσκων των ηλεκτρονικών υπολογιστών της ΚΟΠ, και άλλων τεκμηρίων όπως βιβλία πρακτικών και διάφορα έγγραφα, η Αστυνομία τα επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι στην Ομοσπονδία.
                                                                                                    
Μετά από εξονυχιστικό έλεγχο που έγινε από την Αστυνομία με οδηγίες της Εισαγγελίας δεν εντοπίστηκε κανένα μεμπτό στοιχείο σε βάρος της Ομοσπονδίας, είτε στην οικονομική διαχείριση είτε στην λειτουργία της.
 
Η ΚΟΠ αισθάνεται ικανοποίηση και περηφάνια γιατί η Αστυνομία μετά από τόσους μήνες επέστρεψε τους σκληρούς δίσκους των ηλεκτρονικών υπολογιστών και τα υπόλοιπα έγγραφα και  μετά από αυτό τον αιφνιδιαστικό έλεγχο που έγινε από αστήρικτες και χωρίς στοιχεία καταγγελίες, αποδείχθηκε καθαρή όπως με σιγουριά από την πρώτη στιγμή είχε δηλώσει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης.
 

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία