Η έκθεση του παρατηρητή αγώνα

Καθοριστική για το πόρισμα του Αθλητικού Δικαστή Αριστοτέλη Βρυωνίδη αναφορικά με τον διακοπέντα αγώνα μεταξύ Απόλλωνα-Ανόρθωσης, θα είναι η έκθεση του παρατηρητή αγώνα, Γιώργου Δαυίδ
 
Διαβάστε τα σημαντικότερα στοιχεία που παραθέτει:
«15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, οπαδοί της Ανόρθωσης που βρίσκονταν στην ανατολική κερκίδα, απώθησαν τα κιγκλιδώματα και εισήλθαν στο κέντρο των κερκίδων. Οι επιτηρητές φοβήθηκαν και κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Ένας οπαδός της Ανόρθωσης τραυματίστηκε και κλήθηκε το ασθενοφόρο, το οποίο ήρθε στην κεντρική είσοδο που οδηγεί προς τις κερκίδες.
 
Άνοιξε αμέσως ένας υπεύθυνος τη πόρτα για να παράσχουν οι νοσηλευτές τις πρώτες βοήθειες. Η πόρτα παρέμεινε ανοικτή. Πέντε λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα άρχισαν να έρχονται οι αναπληρωματικοί παίκτες του Απόλλωνα για να κατευθυνθούν στον πάγκο που βρισκόταν μπροστά στη κερκίδα της Ανόρθωσης.
 
Ενώ οι υπόλοιποι παίκτες πήγαν μπροστά στο πάγκο,  ο Γιώργος Μερκής, πέρασε πίσω από το πάγκο και μπροστά από τους οπαδούς της Ανόρθωσης. Είχε στραμμένο το πρόσωπο του προς τους οπαδούς της Ανόρθωσης που θεώρησαν την ενέργεια του προκλητική, με αποτέλεσμα να δεχθεί βρισιές και αντικείμενα, περίπου 30 οπαδοί να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο.
 
Πήγαν στον πάγκο του Απόλλωνα, χτύπησαν τον ίδιο και άλλους, ακολούθησε σύρραξη, μεγάλη ένταση εντός αγωνιστικού χώρου.
 
Με την παρέμβαση της ΜΜΑΔ και των ψυχραιμότερων οι οπαδοί της Ανόρθωσης αποσύρθηκαν στις κερκίδες και οι αναπληρωματικοί παίκτες του Απόλλωνα, έριξαν τα αντικείμενα που δέχθηκαν, πίσω προς τους οπαδούς της Ανόρθωσης.
Τη στιγμή που έγινε το επεισόδιο στην ανατολική κερκίδα, οπαδός του Απόλλωνα που βρισκόταν στη δυτική κερκίδα, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και εκδιώχθηκε αμέσως. Άλλος οπαδός του Απόλλωνα, ήρθε εντός του αγωνιστικού χώρου, κρατώντας εισιτήρια, ζητώντας τα λεφτά του πίσω».
 
  
 

Δειτε Επισης

Χριστοφόρου: Έχουμε μάτια και βλέπουμε τι συμβαίνει, σε ίδιες φάσεις βλέπουμε άλλα σφυρίγματα
Τελευταία αγωνιστική για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος Φούτσαλ
«Έχει κουράσει λίγο αυτό, κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του χαρακτήρα, του Σπιλέφσκι είναι αυτός»
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ άνοιξε λογαριασμό με τον Αρη
Τα νέα δεδομένα στη βαθμολογία μετά την πρεμιέρα των πλέι οφ
Αυγουστή: Συγκρούστηκα με τον Γιάνσον, έρχονται Κύπρο και νομίζουν ότι είναι πρωτάθλημα δεύτερης μοίρας
Κέρδισε τον Άρη και χάρισε δώρο στον ΑΠΟΕΛ η Ομόνοια-Tα νέα δεδομένα στη βαθμολογία
BINTEO: Φοβερή Ομόνοια, μέσα σε πέντε λεπτά «πυροβόλησε» δυο φορές τον Άρη
«Αν η Ανόρθωση συνεχίσει να αγωνίζεται με αυτή τη συμπεριφορά στο γήπεδο της, θα είναι δύσκολο»
Με αυτούς παρατάσσονται Άρης και Ομόνοια στο Άλφαμεγα