Ετοιμάζονται για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

Έφτασε η στιγμή για τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στο Κίτιον, στις 19:00, ανάμεσα στην Πετρολίνα ΑΕΚ και στην ΕΘΑ, με την νικήτρια ομάδα να κατακτάει το ΟΠΑΠ SuperCup.

Και οι δύο ομάδες προετοιμάστηκαν εντατικά το καλοκαίρι, ώστε την νέα περίοδο να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν τίτλους.

Παράλληλα, οι δύο ομάδες φέτος θα αγωνιστούν και στην Ευρώπη, αφού οι κυπριακές ομάδες έχουν επιστρέψει στον ευρωπαϊκό καλαθοσφαιρικό χάρτη από την νέα περίοδο που ξεκινάει.

Το φετινό τους πρόγραμμα θα είναι δύσκολο, αφού οι δύο ομάδες θα έχουν διπλές αναμετρήσεις κάθε βδομάδα, σε Κύπρο και Ευρώπη, ενώ τον πρώτο τους Ευρωπαϊκό αγώνα θα δώσουν λίγες μέρες μετά το ΟΠΑΠ SuperCup.

Οι προπονητές των δύο ομάδων, Γιώργος Κετσελίδης (Πετρολίνα ΑΕΚ) και Νικόλας Παπαδόπουλος (ΕΘΑ), θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί την νέα αγωνιστική περίοδο, κάτι που σημαίνει την κατάκτηση του ΟΠΑΠ SuperCup.

Ο αγώνας που θα γίνει στο Κίτιον την ερχόμενη Παρασκευή (23/10) θα είναι συναρπαστικός, ανάμεσα σε δύο πολύ ποιοτικές ομάδες. Ευχόμαστε όπως να δούμε ένα εντυπωσιακό και θεαματικό παιχνίδι, και στο τέλος ο καλύτερος να κατακτήσει τον τίτλο. 
 

Δειτε Επισης

Έκανε ανατροπή, έριξε κατοστάρα και περιμένει με «αέρα» τη Ρεάλ η Μπασκόνια
Το χάλκινο μετάλλιο διεκδικεί το Σάββατο ο Παύλος Κοντίδης στο Hyeres
Basket League: Η ΑΕΚ πήρε τον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον ΑΠΟΕΛ
«Χρυσός» ο Λευτέρης Πετρούνιας για 7η φορά στους κρίκους
Ολυμπιακή Πρόκριση για τον Αλέξανδρο Τοφαλίδη στη ξιφασκία
To IAME Series Cyprus προσφέρει τρία εισιτήρια για τον Παγκόσμιο Τελικό στη Valencia
Την Κυριακή το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Τριάθλου στην Πάφο
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Ψυχωμένος Παναθηναϊκός, απάντησε εμφατικά στη Μακάμπι με one man show του Σλούκα!
Στην έκτη θέση ο Κοντίδης στο Hyeres μετά την 7η ιστιοδρομία