Κετσπάγια: «Αν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι πρέπει να κερδίσουμε»

Ο Τιμούρ Κετσπάγια παρέθεσε το απόγευμα της Τετάρτης δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις 
«Αν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι, πρέπει να κερδίσουμε. Ο τελικός δεν είναι τώρα. Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα παρά το ότι δεν τα πάει τόσο καλά όσο τις άλλες χρονιές. Πήγα Ελλάδα και τον παρακολούθησα, θα είναι διαφορετική εντεκάδα όμως. Έχουν κάποιους τραυματίες. Δεν μας νοιάζει πόσα γκολ θα βάλουμε, αρκεί να κερδίσουμε» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Γεωργιανού κόουτς.

Ερωτηθείς για το τι πρόσεξε από τον Αστέρα Τρίπολης παρακολουθώντας τον στο παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη, ανέφερε πως πρόκειται για μία επικίνδυνη ομάδα στις αντεπιθέσεις και έτσι ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός στην άμυνα του, όταν βγαίνει μπροστά, για να μην δεχθεί κάποιο γκολ.

 

«Είμαστε πολύ καλύτερα απ’ ότι πριν ένα μήνα. Ο πιο φορμαρισμένος μας παίκτης, ο Ντε Βινσέντι λείπει όμως μπροστά στην έδρα μας με γεμάτο γήπεδο. Θέλουμε να τους δώσουμε την χαρά της νίκης που χρειαζόμαστε πάρα πολύ» ανέφερε για το αγωνιστικό κομμάτι και τα προβλήματα που έχει ο ΑΠΟΕΛ ενόψει του παιχνιδιού του ΓΣΠ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αν το αποτέλεσμα του αγώνα θα εξαρτηθεί από την απόδοση του ΑΠΟΕΛ:  «Ναι, έτσι όπως παίζουμε τα τελευταία παιχνίδια. Όμως όχι απόλυτα, εξαρτάται και από τον αντίπαλο».

«Θα το ήθελα πάρα πολύ ναι. Αλλά πιστεύω είμαστε λίγο μακριά ακόμα» ήταν η τοποθέτηση του Τιμούρ Κετσπάγια σε ερώτημα που δέχθηκε από εκπρόσωπο των ΜΜΕ Ελλάδας κατά το πόσο είναι ικανή κυπριακή ομάδα να κατακτήσει ένα τέτοιο τρόπαιο όπως ήταν αυτό στην αίθουσα όπου έγινε η δημοσιογραφική διάσκεψη, εννοώντας το τρόπαιο του Γιουρόπα Λιγκ.

 

Το κατά πόσο υπάρχουν ευρωπαϊκές εμπειρίες του Αστέρα Τρίπολης ο Κετσπάγια παρατήρησε «Δεν έχει σαν ομάδα, όμως οι παίκτες του  έχουν από τις Εθνικές ομάδες ή από προηγούμενες ομάδες τους. Εμείς όμως έχουμε παίκτες που έπαιξαν ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».
 

Από πλευράς παικτών του ΑΠΟΕΛ παρών στη δημοσιογραφική διάσκεψη ήταν ο Γιώργος Εφραίμ ο οποίος τόνισε για το αυριανό παιχνίδι «Πρέπει να έχουμε έντονο ρυθμό και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας» ενώ για τη δική του παρουσία επισήμανε  «Δεν είναι μόνο η δική μου αλλά όλη η ομάδα. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, ένα δυνατό ρόστερ και πρέπει να το αποδείξουμε αύριο».
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος