Η ʼρσεναλ νίκησε την Μπάγερν με γκάφα του Νόιερ

Σπουδαία νίκη για την Άρσεναλ στο Λονδίνο επί της Μπάγερν με 2-0με τον Μάνουελ Νόιερ να κάνει κακή έξοδο στο 77' και τον Ζιρού να γίνεται ήρωας από το πουθενά. Το 2ο γκολ ο Μεσούτ Εζίλ στο 94'
 
Η Μπάγερν δεν έκανε το χατίρι στον Ολυμπιακό, καθώς η Άρσεναλ νίκησε 2-0 τους Βαυαρούς στο Λονδίνο, πήρε τους πρώτους της βαθμούς και μπήκε για τα καλά ξανά στο... παιχνίδι της πρόκρισης.
 
Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά η άμυνα του Αρσέν Βενγκέρ άντεξε, οι γηπεδούχοι λυτρώθηκαν από γκάφα του Μάνουελ Νόιερ στο 77', ενώ στο 94' διαμόρφωσε το τελικό 2-0 ο Μεσούτ Εζίλ.
 
Σκόρερς: 77' Ζιρού, 94' Μεσούτ Εζίλ

Γήπεδο: "Άσμπαρτον Γκρόουβ", Λονδίνο

Διαιτητής: Τζιουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία)

 ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσεχ, Μπεγιερίν, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Κοκελέν, Καθόρλα, Μεσούτ Εζίλ, Ράμσεϊ, Αλέξις Σάντσες, Γουόλκοτ.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Αλάμπα, Μπερνάτ, Τσάμπι Αλόνσο, Τιάγκο Αλκάνταρα, Βιδάλ, Τόμας Μίλερ, Ντόουγκλας Κόστα, Λεβαντόβσκι.
 

Δειτε Επισης