Επιστροφές. Καταστροφές

Σοφόκλης Σοφοκλέους. Γιώργος Κολοκούδιας. Νίκος Παναγιώτου. Δύο προπονητές και ο διεθνής επιθετικός ευρίσκονται στο επίκεντρο των παιχνιδιών, με τα οποία ανοίγει απόψε η αυλαία της όγδοης αγωνιστικής στο 77ο πρωτάθλημα α’ κατηγορίας.


Στο ΓΣΠ η Ομόνοια επιδιώκει να πανηγυρίσει για πρώτη φορά στη σεζόν διαδοχικές νίκες και προς τούτο απαιτείται να υπερπηδήσει το εμπόδιο της νεοφώτιστης Πάφου (18:00, Primetel). Στον πάγκο της τελευταίας κάθεται ο Σοφόκλης Σοφοκλέους, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» και μέχρι στιγμής εισπράττει επαίνους για την αγωνιστική εικόνα της νυν ομάδας του.
Στο «Τάσος Μάρκου» η Αγία Νάπα έπειτα από δύο συναπτές ισοπαλίες (με Ανόρθωση και Δόξα) ευελπιστεί πως έχει έλθει το πλήρωμα του χρόνου για την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα. Η αποστολή των «πορτοκαλί» έχει υψηλό συντελεστή δυσκολίας, καθώς απέναντί τους θα βρεθεί ο Απόλλωνας (19:00, CytavisionSports1), από τον οποίο μετρούν μόνον ήττες στην α’ κατηγορία (0-0-6). Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο Γιώργος Κολοκούδιας, ο οποίος τόσο με τα τέρματα όσο και με τη μετεγγραφή του συνέβαλε ουσιωδώς (αγωνιστικά και οικονομικά) στην παραμονή της Αγίας Νάπας στη μεγάλη κατηγορία την περασμένη σεζόν.
Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», τέλος, η Ανόρθωση φιλοξενεί τον Ερμή (20:00, CytavisionSports+1), ο οποίος προχώρησε ήδη σε δεύτερη αλλαγή προπονητή μέσα στην ίδια σεζόν και μετά τους Παύλο Δερμιτζάκη και Απόστολο Μακρίδη ανέθεσε την τεχνική ηγεσία στον Νίκο Παναγιώτου. Η δεύτερη θητεία του στον πάγκο των «φτεροπόδαρων» μάλιστα θα ξεκινήσει απέναντι στην «Κυρία», την οποία ως ποδοσφαιριστής υπηρέτησε για 17 χρόνια πανηγυρίζοντας μαζί της πέντε πρωταθλήματα και τρία κύπελλα.

 

Δειτε Επισης

Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»
Διαφωνεί με την κορυφαία ενδεκάδα ο Μπεν-«Πώς γίνεται να μην επελέγησαν Μαρκίνιος, Μπέλετς και Εντονγκαλά;»