Τρίζει η καρέκλα του Μουρίνιο

Πέρυσι ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν "καβάλα στο άλογο" κατακτώντας με την Τσέλσι το πρωτάθλημα, όμως φέτος τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο... χειρότερο για τον Πορτογάλο. Οι Λονδρέζοι έχουν γνωρίσει ήδη 5 ήττες στις πρώτες 10 αγωνιστικές (!) και έχουν βρεθεί στην 15η θέση της βαθμολογίας, με τον τίτλο να έχει μάλλον πετάξει από νωρίς και σιγά σιγά να χάνει την επαφή της και με την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας που οδηγεί στο επόμενο Champions League.

Την ίδια ώρα ο αγγλικός Τύπος ασκεί έντονη κριτική στον "special one" και πολλοί εκτιμούν πως ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς θα πάρει την απόφαση να λύσει τη συνεργασία μαζί του μεσούσης της σεζόν, όπως ακριβώς έκανε και το 2007, στην πρώτη θητεία του Μουρίνιο στο "Stamford Bridge".

Ποιος θα πάρει τη μπαγκέτα του μαέστρου σε περίπτωση που αποχωρήσει από το Δυτικό Λονδίνο; Η αγγλική "Mirror" παρουσίασε μέσα από την ιστοσελίδα της έξι υποψήφιους για να τον διαδεχτούν στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, με τη λίστα να συμπεριλαμβάνει και τον Γκους Πογιέτ, που προβάλλει αυτή τη στιγμή ως ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει την ΑΕΚ.

Πρώτο φαβορί για αντί-Μουρίνιο είναι σύμφωνα με το αγγλικό μέσο ο Πεπ Γουαρδιόλα και ακολουθούν (βάσει πιθανοτήτων) οι Κάρλο Αντσελότι, Ντιέγκο Σιμεόνε, Τζον Τέρι και Αντόνιο Κόντε, ενώ έκτος κατά σειρά υποψήφιος είναι ο Γκους Πογιέτ, ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Τσέλσι.
 
Πηγή: sport24.gr
 

Δειτε Επισης

Πλήγμα με Ίσκο στην εθνική Ισπανίας-Χάνει το Euro 2024
To πήρε απόφαση ο Μόντριτς-Υπογράφει επέκταση με την Ρεάλ
Η Μίλαν βρήκε τον εκλεκτό της για την άκρη του πάγκου
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουνάιτεντ ο 18χρονος Λένι Γιορό
Γκουαρντιόλα: Περιμένω το ματς με την Γουέστ Χαμ να εξελιχθεί όπως αυτό με την Βίλα το 2022
Ο Κόουλ Πάλμερ αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος νεαρός στην Premier League
BINTEO: Επεισόδια μεταξύ οπαδών μετά τη λήξη του Σαουθάμπτον-Γουέστ Μπρομ
Συγκίνησε ο Κλοπ: Η Λίβερπουλ ήταν για εμένα Νο. 1 επιλογή για λόγους που δεν μπορούν να εξηγηθούν
Τέλος ο Αλέγκρι από τη Γιουβέντους-Αιχμές για τη συμπεριφορά του
Ο Άρνε Σλοτ κι επίσημα νέος προπονητής της Λίβερπουλ