Μεγάλη μέρα για το κυπριακό Futsal

Η ώρα του μεγάλου τελικού πλησιάζει. Οι διεθνείς μας με τη συμπαράσταση του κόσμου, θα κυνηγήσουν σήμερα την είσοδο τους στην επόμενη φάση (main round) του Παγκοσμίου Κυπέλλου Futsal 2016.

Η Εθνική μας ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα χωρίς ουσιαστικά προβλήματα τον κύκλο της προετοιμασίας της ενόψει του καθοριστικού σημερινού αγώνα  με αντίπαλο τη Λετονία και με το δεδομένο πως μόνο με νικηφόρο αποτέλεσμα θα μας εξασφαλίσει την πρωτιά.

Μετά τις διαδοχικές νίκες επί της Αρμενίας με 3-2 και της Εσθονίας με 4-1, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έφτασε στους έξι βαθμούς και το απόγευμα θα κυνηγήσει την πρωτιά στον 4ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Futsal 2016. 

Η Λετονία σε δύο αγώνες μετρά επίσης ισάριθμες νίκες, όμως έχει να επιδείξει καλύτερο συντελεστή τερμάτων και βρίσκεται στην κορυφή.

Χθες οι διεθνείς μας παρακολούθησαν σε DVD τον τελευταίο αγώνα της Λετονίας με την Αρμενία και σήμερα το πρωί θα γίνει η τελική ανάλυση για το πλάνο δράσης που θα παρατάξει η τεχνική ηγεσία.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή δηλώνουν πανέτοιμοι για τον μεγάλο αγώνα που θα καθορίσει την πρωτιά του ομίλου μας.

"Οι ποδοσφαιριστές μας περιμένουν με αγωνία την έναρξη του καθοριστικού αγώνα και υπάρχει μεγάλη διάθεση για να πετύχουν το κάτι παραπάνω. Χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση του κόσμου και ελπίζουμε να την έχουμε σε αυτό το ιστορικό ραντεβού», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Γιάννος Μυλωνάς.

Το παιχνίδι με τη Λετονία θα διεξαχθεί στην αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία και θα αρχίσει στις 16:30 με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.

Η ομάδα μας περιμένει σήμερα μεγαλύτερη συμπαράσταση σε σχέση με τους προηγούμενους δύο αγώνες της. Ο παράγοντας έδρα θα μετρήσει πολύ περισσότερο αν ο κόσμος ανταποκριθεί στο κάλεσμα των διεθνών μας και στηρίξει την ενιαία προσπάθεια της πρόκρισης.

Νωρίτερα (14:00) στην ίδια αίθουσα θα διεξαχθεί ο αγώνας της Εσθονίας με την Αρμενία και το αποτέλεσμα του θα καθορίσει τις θέσεις 3-4.
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος