Μουρίνιο: «Αν με απολύσουν, θα απολύσουν τον πιο επιτυχημένο προπονητή»

Η τραγική πορεία της Τσέλσι στην Premier League συνεχίζεται και ο Ζοζέ Μουρίνιο ερωτώμενος μετά την ήττα (3-1) από τη Σαουθάμπτον για το μέλλον του στον πάγκο των "μπλε" ανέφερε: "Ας με απολύσουν".Η κατάσταση στην Τσέλσι ξεφεύγει. Νέα ήττα για τους Λονδρέζους στην Premier League, από τη Σαουθάμπτον αυτή τη φορά, και ο Πορτογάλος τεχνικός Ζοζέ Μουρίνιο απάντησε σε ερώρτηση για το μέλλον του στον πάγκο των "μπλε".
"Δεν φεύγω. Αν η ομάδα θέλει να με απολύσει, ας με απολύσει" απάντησε ο Μουρίνιο, που διάγει εξαιρετικά δύσκολες μέρες στην καριέρα του. "Είναι πολύ δύσκολο πια να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τερματίσουμε στις πρώτες τέσσερις θέσεις. Είναι κρίσιμη στιγμή στην ιστορία της ομάδας, επειδή αν με απολύσουν, θα έχουν απολύσει τον πιο επιτυχημέμο προπονητή που είχε ποτέ η Τσέλσι" ανέφερε ο Ίβηρας προπονητής..

Πρόσθεσε ο Μουρίνιο: "Είναι στιγμή που όλοι πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να μείνουν ενωμένοι".  
Ψήφος εμπιστοσύνης από Αμπράμοβιτς
Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραμένει στον πάγκο της Τσέλσι παρά την οδυνηρή ήττα από την Σαουθάμπτον, με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς και το διοικητικό συμβούλιο των Λονδρέζων να αποφασίζουν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Πορτογάλο.Όπως αποκαλύπτει η "Daily Mail", ο ιδιοκτήτης των Λονδρέζων Ρόμαν Αμπράμοβιτς συγκάλεσε διοικητικό συμβούλιο κορυφής και μαζί με τα άλλη μέλη του συμβουλίου αποφάσισαν την παραμονή του special one στο τιμόνι.

Η περσινή πρωταθλήτρια Τσέλσι έχει συγκεντρώσει μόλις 8 πόντους στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Premier League, ενώ μετράει ήδη μία ήττα στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Champions League και την απώλεια του αγγλικού Σούπερ Καπ από την Άρσεναλ, παρόλα αυτά ο Μουρίνιο παίρνει μία ακόμα ευκαιρία για να "σώσει την παρτίδα".Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα "Ο Αμπράμοβιτς ξέρει πως ο Μουρίνιο δεν θα ερχόταν για τρίτη φορά στο σύλλογο και δεν θέλει να πάρει μία γρήγορη απόφαση που θα μετανιώσει αργότερα ενώ δεν ξεχνάει πως χρειάστηκε να αποζημιώσει με 18.000.000 λίρες τον Μουρίνιο μετά τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών τον Σεπτέμβριο του 2007".

Υπενθυμίζεται πως ο Οκτώβριος είναι ιδιαίτερα δύσκολος μήνας για την Τσέλσι καθώς μετά το εντός έδρας ματς με την Άστον Βίλα (17/10) ακολουθούν τρία σερί εκτός έδρας παιχνίδια: με Ντινάμο Κιέβου για το Champions League (20/10), Γουέστ  Χαμ για το πρωτάθλημα (24/10) και Στόουκ για τον 4ο γύρο του League Cup (27/10). Ο μήνας κλείνει μάλιστα με ένα σημαντικό ντέρμπι πρωταθλήματος για την Τσέλσι καθώς υποδέχεται στο "Stamford Bridge" την Λίβερπουλ (31/10).
 


Δειτε Επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ
Εμφατικό πέρασμα τίτλου της Σίτι από το Μπράιτον
Τέλος η σεζόν για τον Ένζο Φερνάντες
Σχεδιάζει να αντικαταστήσει τον Εμπαπέ με τον Τιράμ η Παρί Σεν Ζερμέν
Ποδοσφαιριστές στη Βραζιλία έκαναν τους... νεκρούς για να τιμήσουν τον πρόεδρο τους που έχει γραφείο κηδειών
Λαπόρτα: Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ο Τσάβι συνεχίζει στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα