Όλα μηδέν στο «χωράφι» του ΓΣΠ

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι στο ΓΣΠ μεταξύ της Ομόνοιας και του Απόλλωνα.
 
0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα να ανεβαίνει στους 11 βαθμούς και την Ομόνοια στους 9. Χωρίς πολλές φάσεις το πρώτο ημίχρονο, ανέβηκε κάπως ο ρυθμός στο δεύτερο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν κάποιες φάσεις για τέρμα, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. 
Η Ομόνοια είχε δοκάρι σε απευθείας φάουλ του Κιρμ στο ξεκίνημα του ημιχρόνου.
 
Επανεμφανίστηκε στους αγωνιστικούς χώρους ο Έρολντ Γκουλόν.
Η κάκιστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
Δυναμικό παρών στις εξέδρες του ΓΣΠ έδωσαν οι φίλοι των δύο ομάδων.

Μιλώντας στην κάμερα της PrimeTel, μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Απόλλωνα ο Κίλιαν Σέρινταν έκανε την αυτοκριτική του, ενώ τόνισε πως δεν έχει πρόβλημα σε ποια θέση αγωνίζεται, από τη στιγμή που του το ζητάει ο προπονητής του. Προφανώς έπαιξε ρόλο το γήπεδο και ο αγωνιστικός χώρος και σίγουρα δεν είναι αυτός ο τρόπος που θέλουμε να παίζουμε".


"Μπορούσα να τα πάω καλύτερα. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου. Σίγουρα θέλουμε περισσότερους βαθμούς, δίνουμε τα πάντα, αλλά πρέπει να ξεκινήσουμε να κερδίζουμε. Μετά τη διακοπή να κάνουμε καλύτερο ξεκίνημα. Επιστρέφουν και κάποιοι παίκτες και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλύτερα".

Υπομονή συνέστησε ο προπονητής της Ομόνοιας Κώστας Καϊάφας που δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. 

«Θα συμφωνήσω με το συνάδελφο, ανάλυσε καλά το παιχνίδι. Νομίζω όμως στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά, ελέγχαμε το παιχνίδι στα πρώτα 20 λεπτά. Στη συνέχεια ο Απόλλωνας ξεκίνησε να έχει κατοχή και προσπάθησε να φτιάξει ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο καλά, ήμασταν καλύτεροι. Αν μια ομάδα ήθελε περισσότερο να κερδίσει ήταν η δική μου, ο αντίπαλος νομίζω έπαιξε για να πάρει την ισοπαλία. Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους το αποτέλεσμα, σίγουρα θέλαμε τους τρεις βαθμούς, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Έχουμε τη διακοπή τώρα, θα έχουμε όλους τους παίκτες μαζεμένους και θα έχουμε χρόνο να δουλέψουμε λίγο περισσότερο. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα και υπομονή για εμάς».

Περίπλοκο χαρακτήρισε το παιχνίδι ο τεχνικός του Απόλλωνα, Πέδρο Εμάνουελ, μετά το 0-0 με την Ομόνοια.

«Πρώτα απ’ όλα ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καθόλου καλός και για τις δύο ομάδες. Δεν ήταν όσο καλός όσο έχουμε συνηθίσει σε αυτό το γήπεδο. Έτσι, οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να παίξουν όπως θα ήθελαν.

Νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε καλά στο παιχνίδι και κόντρα σε μία δυνατή αντίπαλο. Είναι δύσκολο να είσαι καλύτερος από το ξεκίνημα, ωστόσο στην πορεία τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κάναμε κάτι το σπουδαίο στο πρώτο μέρος έτσι ώστε να μπορέσουμε να σκοράρουμε.

Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, αφού γνωρίζαμε ότι η Ομόνοια θα μπει πιο επιθετικά και περιμέναμε την ευκαιρία μας. Αυτή ήρθε με τον Άμπραχαμ Γκιέ, αλλά δεν τα καταφέραμε.

 Είχε και η Ομόνοια τις ευκαιρίες της, όμως επίσης δεν σκόραρε. Έτσι, το παιχνίδι έληξε 0-0. Ήταν το πιο περίπλοκο παιχνίδι κατά τη διάρκεια του 90λεπτου. Φυσικά, θέλουμε να κάνουμε περισσότερο και γι’ αυτό θα δουλέψουμε».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Λομπιανίτζε, Χαφέζ, Ρομαρίκ, Ρούνιε, Οικονομίδης, Μπεμπέ (80΄ Εζέ), Ασίς (68΄ Γκουλόν), Σκέμπρι, Μπαντιμπάνγκα (22΄ Κιρμ), Σέρινταν.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Ζοάο Πέδρο, Ελίζιο, Αγγελή, Φρέιρε, Σακέτι, Στογιάνοβιτς, Σλάβτσεφ (70΄ Άλεξ), Μέσκα (63΄ Τουράμ), Παπουλής, Γκιέ (83΄ Στυλιανού).
 
Κίτρινες Κάρτες: Ρούνιε, Οικονομίδης, Μπεμπέ / Μέσκα, Φρέιρε, Στογιάνοβιτς, Τουράμ.
 
«Κόπηκαν» 10.010 εισιτήρια.
 




Δειτε Επισης

Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου