Ο Ομπρεγόν «μίλησε» τελευταίος

Στις καθυστερήσεις του αγώνα έμελλε να κριθεί το αποτέλεσμα του αγώνα στο Δασάκι ανάμεσα στον Εθνικό και τον Ερμή, με τον Ομπρεγόν να πετυχαίνει το καθοριστικό τέρμα γράφοντας το 2-2.

Η ομάδα της Αραδίππου έχασε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια της, καθώς μέχρι το 16’ ευτύχησε να βρεθεί μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα διαφορά, όμως με την πάροδο του χρόνου, η ομάδα της Άχνας έφερε τα πάνω-κάτω και τα δεδομένα άλλαξαν.

Ο Ερμής ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι. Στο 3’ ήρθε το 1-0, όταν ο Κεϊτά σέντραρε και ο Γιαγκουδάκης με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπογκατίνοφ.

Στη δεύτερη επίσκεψή τους στα καρέ του Εθνικού οι Αραδιππιώτες κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, με τον Βασιλογιάννη να εκτελεί το φάουλ και με κεφαλιά ο Λατόρε να γράφει το 2-0 στο 16’.

Οι γηπεδούχοι με την πάροδο του χρόνου ανέλαβαν πρωτοβουλίες για αλλαγή του σκηνικού. Στο 33’ ο Ηλία σημάδεψε το δοκάρι, ενώ 37’ ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Γκονσάλες. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πινσέλι ο οποίος ήταν εύστοχος, μειώνοντας σε 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός δεν ήταν ιδιαίτερα καλός. Ο Ερμής βρήκε καλύτερες ευκαιρίες, που αποκρούστηκαν από τον Μπογκατίνοφ, όμως ο Εθνικός ήταν αυτός που βρήκε τη λύση να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 90+2’ με σουτ του Ομπρεγκόν.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ



«Θέλουμε βελτίωση»
Το αυτονόητο δήλωσε ο τεχνικός του Ερμή, Απόστολος Μακρίδης, ο οποίος σημείωσε ότι δεν υπήρχε ικανοποίηση για το τελικό σκορ. «Ξέραμε πως δεν θα ήταν εύκολο το παιχνίδι. Στις δύο πρώτες ευκαιρίες μας πετύχαμε δύο γκολ. Πληρώσαμε όμως την αναγκαστική αλλαγή αφού η ομάδα μας αποσυντονίστηκε. Δώσαμε χώρο στον Εθνικό ο οποίος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε και φυσικά το τελικό αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Θέλουμε βελτίωση, όμως βελτίωση θέλουν και κάποιοι άλλοι» ανάφερε.



«Παθαίνουμε μπλακ-άουτ»
Από την πλευρά του ο κόουτς του Εθνικού, Μπόρτζιε Τζούρεφ, είπε: «Παθαίνουμε μπλακ-άουτ σε κάποια διαστήματα και στη συνέχεια αναγκαζόμαστε να τρέχουμε για να σώσουμε το παιχνίδι. Ευτυχώς στο πρώτο ημίχρονο μειώσαμε στο σκορ. Στο δεύτερο, το παιχνίδι για μας ήταν επικίνδυνο αφού κυνηγούσαμε το σκορ και παράλληλα προσπαθούσαμε να μη δεχθούμε τέρμα. Τα καταφέραμε στο τελευταίο λεπτό και συνεχίζουμε».

Σκόρερ: Πινσέλι 37΄, Ομπρεγόν 90΄+2 / Γιαγκουδάκης 3΄, Λατόρε 16΄

Κίτρινες: Ντε Αραούζο, Ηλία, Πινσέλι, Μπεσέρα / Γκονσάλες, Βασιλόγιαννης

Συνθέσεις:
Εθνικός Άχνας (Μπόρτζιε Τζιούρεφ):
Μπογκατίνοφ, Κυριάκου, Ντε Αραούζο, Ιάκομπ, Μπεσέρα, Χατζηβασίλης (57’ Ντε Βρίσε), Ατάντα, Πουτζιουρής, Κότο, Πινσέλι (74’ Γκριγκαλασβίλι), Ηλία (72’ Ομπρεγόν).

Ερμής (Απόστολος Μακρίδης): Παναγόπουλος, Μουλαζίμης, Ντε Πίνα, Γκονσάλες, Γιαγκουδάκης, Βασιλόγιαννης, Λατόρε, Μισιντζιάν, Γιενγκά (69’ Μαγιέλε), Γουίκς (8’ Χριστοφή / 55’ Μπρίζιντο), Κεϊτά.

Διαιτητής: Νικόλας Αθανασίου
Α' Βοηθός: Ανδρέας Π. Ανδρέου
Β' Βοηθός: Νίκος Εγγλέζου
4ος: Γιώργος Νικολάου
Παρατηρητής: Πέτρου Φρίξος


Δειτε Επισης

Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»
Πλήγμα με Μπεζούς στην Ομόνοια-Έξι μήνες εκτός δράσης
Σπουδαία κίνηση για την Πάφο-Συνεργασία με την ακαδημία της Γουότφορντ
Το πρόσωπο της χρονιάς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο