«Δεν υπάρχουν μαρτυρίες για στημένα παιχνίδια»

Aναλυτικές δηλώσεις έκανε ο  εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, αναφορικά με τον κόκκινο φάκελο που αφορά τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τον Άρη. Ο κ. Αγγελίδης, μιλώντας Super ΣΠΟΡ FM  τόνισε:

«Η ενημέρωση που υπάρχει είναι πως όντως έχει παραληφτεί ο συγκεκριμένος φάκελος, με τον οποίο υπάρχουν υπόνοιες για αυξημένη στοιχηματική δραστηριότητα, βρίσκεται στο ΤΑΕ αρχηγείου, είναι στο ξεκίνημα, η μελέτη των δεδομένων που υπάρχουν στον φάκελο», ανέφερε αρχικά και συνεχίζοντας συμπλήρωσε:

«Σύμφωνα με τον φάκελο εκείνα τα οποία υπάρχουν, ανεξαρτήτου αν το θεωρεί κάποιος φυσιολογικό ή όχι το αποτέλεσμα είναι πως υπήρχε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα. Υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα, δεν υπάρχουν μαρτυρίες. Η αστυνομία κινείται με βάσει των στοιχείων αυτών που υπάρχουν».

Ακολούθως, ο κ. Αγγελίδης ανέφερε τις ενέργειες που γίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις:

«Το πρώτο βήμα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η μελέτη από τον ειδικό οποιονδήποτε στοιχείων που υπάρχουν και θα αρχίσει μετά ο προγραμματισμός για να δούμε τι μαρτυρίες χρειάζονται, ποιοι μπορούν να μιλήσουν. Επειδή είναι θέμα το οποίο έχει διερευνηθεί δεν μπορούμε να μπούμε σε λεπτομέρειες.

Θα πρέπει να υπάρξει ικανοποιητική μαρτυρία ή μαρτυρίες αρκετά ικανοποιητικές που να δικαιολογούν τα όσα υπάρχουν στον φάκελο και να υπάρχουν στοιχεία σχετικά με εμπλεκόμενα πρόσωπα».

Καταλήγοντας μίλησε για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και το σχετικό νομοσχέδιο:

«Όντως υπάρχει αυτό το νομοσχέδιο, που μπορούν να αποτελέσουν νομικά στοιχεία, δεν μπορώ να σου πω αν χρησιμοποιείται κάτι τέτοιο. Περιλαμβάνονται τα email, αλλά δεν έχω περισσότερες λεπτομέρειες. Στην Ελλάδα αυτό ήταν το νομικό όπλο που είχαν στην εξυγίανση παρομοίων περιπτώσεων».

Δειτε Επισης

Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου