ΑΠΟΕΛ: Αποφάσισαν αποχή οι οργανωμένοι

Αποχή από όλους τους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας αποφάσισαν οι οργανωμένοι οπαδοί των «γαλαζοκιτρίνων» σε συνεδρία τους.
 
Ο ΠΑΝΣΥΦΙ εκφράζει με αυτό τον τρόπο τη δυσαρέσκεια του στο μέτρο της διοίκησης για πώληση των εισιτηρίων μέσω της loyalty card. Η ηγεσία των οπαδών ζήτησε από τη διοίκηση της εταιρίας να αναλάβει δράση και να κρατά αρχείο με τα μέλη του που παραλαμβάνουν εισιτήρια, εντούτοις κάτι τέτοιο απορρίφθηκε.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ αποφάσισαν να δίνουν μαζικό παρών στους αγώνες όλων των άλλων τμημάτων που διατηρεί ο ΑΠΟΕΛ, πέραν του ποδοσφαίρου.
 
Ανακοίνωση οργανωμένων
Καταρχάς θα θέλαμε να αναφέρουμε για τελευταία φορά πως το παρόν συμβούλιο είναι εν ενεργεία τις τελευταίες τρείς εβδομάδες και ελπίζουμε να είναι κατανοητό με ότι σημαίνει αυτό, σε όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

Συμμεριζόμαστε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί (για ακόμα μια φορά), αλλά αρνούμαστε να γίνουμε αποδιοπομπαίος τράγος όλων των προβλημάτων που ταλανίζουν το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ από λάθος χειρισμούς της πολιτείας, της εταιρείας, της αστυνομίας και κάθε λογής ατόμων με αρμοδιότητες για την πάταξη της βίας. Επίσης, ακόμη δεν θα δεχθούμε ούτε τους λάθος χειρισμούς που αφορούν τον προγραμματισμό, την προετοιμασία ή ακόμη και την αγωνιστική εικόνα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Τα παραπάνω που μας καταλογίζουν δεν εμπλέκονται στις αρμοδιότητες μας.

Με το πέρας της ανοιχτής συνεδρίας που έλαβε μέρος στον κεντρικό σύνδεσμο την Κυριακή (08/11/2015) και με παρουσία πέραν των 300 ατόμων από όλους τους συνδέσμους πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις οι οποίες μεταφέρθηκαν στην σύσκεψη που είχε το Δ.Σ. του συνδέσμου με το Δ.Σ. της εταιρείας την Τρίτη (10/11/2015).

Στην σύσκεψη αναλύθηκαν οι προτάσεις του συνδέσμου που μεταξύ άλλων ήταν:
1.    Αυστηρή διαχείριση στα εισιτήρια που αναλογούν στους συνδέσμους.
Α) Ουδείς σύνδεσμος δεν παραλαμβάνει εισιτήρια από μόνος του.
Β) Ονομαστική λίστα από κάθε σύνδεσμο για τον παραλήπτη του κάθε εισιτηρίου.
Γ) Οτιδήποτε στοιχεία παραλαμβάνει ο σύνδεσμος, παραμένουν εντός συνδέσμου. Κανένας άλλος φορέας ή οργανισμός δεν είναι υπεύθυνος για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.
Δ) Ο κάθε σύνδεσμος είναι υπόλογος στα εισιτήρια του και στον κόσμο που εκπροσωπεί. Παράλληλα αφουγκράζεται τις συνέπειες.

2.    Δημιουργία ομάδας από μέλη των συνδέσμων, αμισθί, με σκοπό την εποπτεία της κερκίδας και αποκλιμάκωση οποιουδήποτε προβλήματος.

3.    Κατάργηση της κάρτας loyalty και προσκόμιση της κάρτας μέλους του συνδέσμου, με ίδια εν μέρει λογική «εφαρμογής», όπου τα μέλη μας θα την χρησιμοποιούν για να παραλάβουν το εισιτήριο που τους αναλογεί.

Παρά την όλη καλή θέληση του συνδέσμου για αλλαγή, πετυχαίνοντας την ενότητα μεταξύ συνδέσμων και με ξεκάθαρο πνεύμα επικοινωνίας, η συνάντηση με την εταιρεία έγινε, ευελπιστώντας για μια σωστή συνεργασία μεταξύ των φορέων του ΑΠΟΕΛ, υποχωρώντας σε ορισμένες θεμελιώδες αρχές του συνδέσμου. Δυστυχώς η απάντηση εκ μέρους της εταιρείας δεν ήταν ανάλογη των προθέσεών μας. Εκεί, βρήκαμε την «πόρτα κλειστή» και διερωτόμαστε αν όντως άξιζε η προσπάθεια μας για κοινή λύση των προβλημάτων που μας διακατέχουν.

Η απάντηση της εταιρείας ήταν αρνητική με στάση υποδούλωσης του συνδέσμου. Εν μέρει είναι δικαιολογημένη λόγω των πρόσφατων συμβάντων αλλά από την άλλη πλευρά η αντιμετώπιση της ξεπερνά τα όρια της λογικής για συνεργασία. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ έχει τεράστια ιστορία και κανένας δεν μπορεί να μιλά χωρίς σεβασμό προς αυτόν. Δεν έχουμε καμία πρόθεση υποδούλωσης καθώς και ούτε σε πρακτικές του στυλ “take it or leave it” θα ανταποκριθούμε.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ, διαμέσου της ψεσινής του ανοιχτής συνεδρίας και με γνώμονα τις προθέσεις μας αλλά και τις προθέσεις της εταιρείας ανακοινώνει τις ακόλουθες αποφάσεις:
1)    ΑΠΟΧΗ από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες εφόσον υφίσταται η κάρτα πόντων Loyalty Card.
2)    Πλήρης στήριξη στα εναπομείναντα αθλήματα του σωματείου.
3)    Διαρκής εκδηλώσεις στήριξης της ποδοσφαιρικής μας ομάδας εκτός γηπέδου οι οποίες θα ανακοινωθούν αργότερα από τον σύνδεσμο αφού δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να τιμωρηθεί η ομάδα λόγω των υφιστάμενων καταστάσεων.
4)    Συσπείρωση ΑΠΟΕΛιστών στους συνδέσμους και ΜΟΝΟ.
5)    Παρακαλούμε όλους τους συνδεσμίτες και μη, να στηρίξουν την προσπάθεια της εξόντωσης των πελατειακών σχέσεων μεταξύ της εταιρείας και του κόσμου μας"
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος