Μαλέκκος: «Θα παραιτηθώ αν χάσουμε από τη Λευκορωσία»

Απογοητευμένος με την ήττα 3-0 από την Τουρκία δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Κώστας Μαλέκκος, ο οποίος μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σούπερ Σπορτ επεσήμανε ότι θα παραιτηθεί αν η Κύπρος ηττηθεί στο επόμενο παιχνίδι με τη Λευκορωσία.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
 «Είμαστε απογοητευμένοι, αυτό είναι γεγονός. Αν σταθούμε σε δικαιολογίες υπάρχουν πολλές όμως δεν πρέπει να στεκόμαστε εκεί. Κατεβήκαμε καλά στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίωρο ήμασταν ανταγωνιστική και ήρθε απογοήτευση μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Κάναμε κάποιες διορθωτικές κινήσεις στο ημίχρονο που όπως φάνηκε δεν βγήκαν. Αυτή ήταν η γενικότερη εικόνα του αγώνα».
 
«Η διοργάνωση είναι ηλικιακά για ποδοσφαιριστές γεννημένους 1994-1995. Εμείς έχουμε 16-17 ποδοσφαιριστές 1996-1997, δυο χρόνια μικρότερους. Αυτού δικαιούνται να αγωνιστούν και στην επόμενη διοργάνωση. Δυστυχώς δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές πιο μεγάλοι και ο λόγος είναι η ξενομανία των προηγούμενων χρόνων και την πάτησαν αυτές οι ηλικίες».
 
«Οι εμπειρίες που παίρνουν τα παιδιά από αυτά τα παιχνίδια θεωρώ ότι θα βοηθήσουν στην επόμενη διοργάνωση και θα είναι πανέτοιμοι να χτυπήσουν πράγματα που δεν καταφέραμε ποτέ. Για το σήμερα είναι απογοητευτική η συγκομιδή. Οι ποδοσφαιριστές έχουν ταλέντο, είναι ανταγωνιστικοί σε κάποια παιχνίδια όμως χρειάζονται παιχνίδια».
«Σε τέσσερις μέρες έχουμε άλλο ένα παιχνίδι δύσκολο στην Λευκορωσία, μιας ομάδα στα μέτρα μας και θεωρώ ότι τα παιδιά μπορούν να μαζεύουν βαθμούς για να ανέβουν ψυχολογικά στην συνέχεια».
 
«Αν υπάρξει και συνέχεια με την Λευκoρωσία, να έχουμε νέα ήττα χωρίς γκολ θα αναλάβουμε κι εμείς κάποιες ευθύνες για να διευκολύνουμε την ομοσπονδία να κάνει μια αλλαγή. Εγώ ήρθε να κάνω επιτυχίες με τις Εθνικές ομάδες, υπάρχουν δικαιολογίες για τους μικρούς όμως δεν στεκόμαστε εκεί. Ζητάμε κάτι περισσότερο από τα παιδιά και δη από το παιχνίδι που θα έρθει.
 
Αν δεν πάρουμε κέρδος στην Λευκορωσία θα αποχωρήσω».
 
 
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος