Στη «μάγισσα» Μαριάννα, Καβενάγκι και Εφραίμ

Στα «μαγικά» χέρια της Μαριάννας Κοβάσεβιτς θα αφεθούν οι Φερνάντο Καβενάγκι και Γιώργος Εφραίμ.
 
Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ που αποκόμισαν πρόβλημα τραυματισμού στο ντέρμπι με την Ομόνοια, έκαναν ταξίδι-αστραπή στη Σερβία, όπου θα ακολουθήσουν θεραπευτική αγωγή, υπό τις οδηγίες της γνωστής φαρμακολόγου που ειδικεύεται στους τραυματισμούς.
 
Στον ΑΠΟΕΛ εκφράζουν αισιοδοξία για ταχεία ανάρρωση των δύο ποδοσφαιριστών και μάλιστα δεν αποκλείεται να βρίσκονται στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια στο ντέρμπι της 11ης  αγωνιστικής με την Ανόρθωση.
 
Η «μάγισσα» των ποδοσφαιριστών
Οι Βρετανοί των μίντια εξακολουθούν να την αποκαλούν νοικοκυρά… Οι μέθοδοι θεραπείας που χρησιμοποιεί η 42χρονη Μαριάνα Κοβάσεβιτς τους ξενίζουν σφόδρα, παρά το γεγονός ότι αφήνονται -με απόλυτη σιγουριά- στα μαγικά της χέρια και τα “αστέρια” της Πρέμιερ Λιγκ. “Μάγισσα” την έχουν χαρακτηρίσει, αλλά δεν ζήτησαν να καεί στην πυρά. Δεν ζούμε και στο Μεσαίωνα…
 
Αλλωστε, η Σέρβα είναι μελαχρινή κι όχι κοκκινομάλα. Όμως, ο πλακούντας αλόγου που ισχυρίζεται πως χρησιμοποιεί ως γιατρικό για τους τραυματισμούς των “αστεριών” της στρογγυλής θεάς, δεν θεραπεύει μόνο, αλλά… ξινίζει και το μελάνι που καταναλώνουν για τη γραφή των ρεπορτάζ τους οι Βρετανοί δημοσιογράφοι. Τόσο πολύ την συμπαθούν. Σχεδόν κομπογιανίτισσα την αποκαλούν. Η ίδια εξηγεί ότι αποφοίτησε από το τμήμα φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου το 1987.
 
“Γνωρίζω ότι ενοχλούνται στην Αγγλία με ‘μένα! Δεν μπορούν να δεχθούν ότι οι παίχτες βρίσκουν λύση στο πρόβλημά τους στη Σερβία και όχι στην Αγγλία”, τόνισε η Κοβάσεβιτς.
Την άνοιξη την εμπιστεύτηκε ο Γουέιν Ρούνεϊ, ενώ τη θεραπεία της (μασάζ με τον πλακούντα) ακολούθησαν μεταξύ άλλων κι οι Ρόμπιν Φαν Πέρσι, Φρανκ Λάμπαρντ, Στίβεν Τζέραρντ, Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, Ιβιτς Ολιτς, Βισέντ Κομπανί. Ομως, αυτός που την ανακάλυψε και τη… σύστησε στο ποδοσφαιρικό κοινό της ήταν ο Μάρκο Πάντελιτς.
 
Μειώνει απίστευτα το χρόνο αποθεραπείας!
Αυτό που τάζει και προφανώς πετυχαίνει η Μαριάνα Κοβάσεβιτς είναι η ταχεία ανάρρωση. Οταν δηλαδή ο μέσος χρόνος θεραπείας για ένα μυικό τραύμα είναι πέντε εβδομάδες η Σέρβα υποστηρίζει ότι ο ασθενής της θα γίνει καλά σε πέντε ώρες… «Η μία ώρα ειδικών μασάζ με χρήση πλακούντα αλόγου αντικαθίσταται μία εβδομάδα της κοινής θεραπείας που εφαρμόζουν οι γιατροί των ομάδων», δήλωσε η 42χρονη.
 
Η φαρμακολόγος στην προσωπική της ιστοσελίδα εξηγεί ότι χρησιμοποιεί μόνο φυσικά υλικά κι έτσι οι αθλητές αποφεύγουν το ρίσκο ενός ντόπινγκ, λόγω πιθανής χορήγησης φαρμάκων που ενδεχομένως να σχετίζεται με την αποθεραπεία τους. Βέβαια, όταν ένας αθλητής ακολουθεί συνταγογραφούμενη φαρμακευτική αγωγή και δηλώσει τα φάρμακα που χρησιμοποιεί άμεσα δεν κινδυνεύει να τιμωρηθεί για χρήση απαγορευμένων ουσιών.
 
Την λατρεύει ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι
Ο Ντιέγκο Κόστα είναι κι αυτός ένας από τους πολλούς παίχτες που δαπάνησαν το ποσό των 6.400 ευρώ για θεραπευτούν με τον περίφημο πλακούντα αλόγου της κυρίας Κοβάσεβιτς.
“Η κ. Κοβάσεβιτς χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ηλεκτρισμού και του θαυματουργού της τζελ, που είναι αποκλειστικό προϊόν της. Ο ηλεκτρισμός περνά μέσα από ένα ειδικό ραβδί που έχει και το τζελ, το οποίο διαχέεται στο τραυματισμένο σημείο. Πρόκειται για γυναίκα-θαύμα”, είχε πει στο παρελθόν ο Ρόμπιν φαν Πέρσι, πελάτης της Σέρβας φαρμακολόγου και μεγάλος φαν των μεθόδων που χρησιμοποιεί.
 
Η διαδικασία δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις στον αθλητή. Το ηλεκτρικό ρεύμα που παράγεται κατά τη διάρκεια της ανάπλασης του μυϊκού ιστού δεν προσβάλει τον οργανισμό του, καθώς πρόκειται μόνο για μερικά μικρο-αμπέρ.
Η Μαριάνα Κοβάσεβιτς έχει ως βοηθό της το γιο της, ενώ οι Σέρβοι γιατροί και χειροπράκτες δεν την συμπαθούν ιδιαιτέρως. Λογική μοιάζει η αντιπάθεια, καθώς αυτοί χρεώνουν κάθε αντίστοιχη θεραπεία περίπου 50 ευρώ και στο πελατολόγιο της αγαπημένης των ποδοσφαιριστών υπάρχει λίστα αναμονής.
  
 
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος