500 νέες Loyalty cards

Ο ΑΠΟΕΛ σε ανακοίνωσή του καλεί τους φίλους της ομάδας να προχωρήσουν όσο πιο σύντομα γίνεται στην έκδοση της Loyalty Card που είναι απαραίτητη για την εξασφάλιση εισιτηρίου.
 
Η σχετική ενημέρωση:
Σχετικά με την καλύτερη εξυπηρέτηση του φίλαθλου κόσμου που θέλει να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση θέλουμε να παρακαλέσουμε τους φίλους του ΑΠΟΕΛ όπως προχωρήσουν όσο πιο σύντομα γίνεται στην έκδοση της Loyalty Card που είναι απαραίτητη για την εξασφάλιση εισιτηρίου.
 
Η έκδοση της γίνεται είτε από το Orange Shop είτε από το διαδίκτυο.
Επιθυμούμε να ενημερώσουμε ότι την ημέρα του αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση (Σάββατο 21/11) θα λειτουργήσει στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ, συνεργείο έκδοσης Loyalty Card. Το συνεργείο θα εξυπηρετεί άτομα τα οποία προέρχονται από άλλες πόλεις και δεν είχαν την δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο ή στο Orange shop τις προηγούμενες μέρες.
 
Παρακαλούμε όπως όσοι επιθυμούν να εκδόσουν Loyalty Card στο γήπεδο κατά την ημέρα του αγώνα όπως προσέλθουν από νωρίς στο Συνεδριακό Κέντρο έτσι ώστε να υπάρχει ο αναγκαίος χρόνος εξυπηρέτησης του κοινού. Το συνεργείο θα λειτουργεί από τις 16:00 μέχρι και τις 19:00.
 
Επαναλαμβάνουμε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει κάποιος να έχει πρόσβαση στις εισόδους του σταδίου είναι η προσκόμιση  της πολιτικής του ταυτότητας. Σε περίπτωση που κάποιος δεν προσκομίσει την ταυτότητα του δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος  στο γήπεδο.
 
*Με ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ υποστηρίζει την προσπάθεια και τις αποφάσεις που έχουν παρθεί. Σήμερα και σε διάστημα 6 ωρών έχουν εκδοθεί 500 νέες Loyalty Cards (σύνολο 1600 μέχρι στιγμής) ενώ πωλήθηκαν και 500 εισιτήρια για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση. 
 
  
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος