Εκτός ατζέντας το θέμα προπονητή της Εθνικής

Δεν βρίσκεται στην ατζέντα του διοικητικού συμβουλίου της ΚΟΠ το θέμα πρόσληψης προπονητή της Εθνικής Κύπρου.
 
Η επιτροπή που συστάθηκε για εξεύρεση του αντικαταστάτη του Πάμπου Χριστοδούλου συνεχίζει τις επαφές με υποψήφιους προπονητές, εντούτοις δεν υπάρχει επί του παρόντος κάτι νεότερο.
 
Η προδιάθεση για πρόσληψη Κύπριου προπονητή  παραμένει, με τα ονόματα των Χριστάκη Χριστοφόρου , Στηβ Κωνσταντινίδη και Νίκκι Παπαβασιλείου να είναι ψηλά στη λίστα, αν και οι δύο τελευταίοι εργάζονται με επιτυχία σε Εθνική Ινδίας και Σλόβαν Μπρατισλάβας αντίστοιχα.
 
Επί της παρούσης η λύση Χριστάκη Χριστοφόρου κερδίζει έδαφος, πολλά όμως μπορούν να διαφοροποιηθούν καθώς η διαδικασία εξεύρεσης προπονητή είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο. Δεν αποκλείεται στο τραπέζι να πέσουν και άλλες περιπτώσεις Κύπριων προπονητών που είναι ελεύθεροι (Λάρκου, Καϊάφας). 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης
Καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τζόρτζε Ιβάνοβιτς
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλέχο στον ΑΠΟΕΛ η Κάντιθ
Πάφος, ΑΕΚ, Άρης και Ομόνοια φουλάρουν ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Χ. Λοΐζίδης: Eνίσχυση των Κύπριων διαιτητών και προσέλκυση νέων στο χώρο
Στέλνουν τον Χατζηγιοβάνη στην Ομόνοια
Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»