Τιμούρ VS Ανόρθωση

Ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία της Ανόρθωσης, θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα της καρδιάς του για πρώτη φορά. Οι τεράστιες επιτυχίες που πέτυχε ο Τιμούρ Κετσπάγια ως ποδοσφαιριστής και μετέπειτα ως προπονητής της «Κυρίας» γράφτηκαν με χρυσά γράμματα και θα είναι για πάντα χαραγμένες στο βιογραφικό του νυν τεχνικού του ΑΠΟΕΛ.
 
Το Σάββατο δεν θα είναι ένας συνηθισμένος ποδοσφαιρικός αγώνας για τον Γεωργιανό προπονητή. Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι ο «καραφλός» θα βγάλει τον επαγγελματισμό του στο γήπεδο και θα αφοσιωθεί στο πως ο ΑΠΟΕΛ θα κερδίσει το ντέρμπι, βάζοντας στην άκρη τα συναισθήματα.
 
Στον αντίποδα, δεν υπάρχει άνθρωπος στην ομάδα της Αμμοχώστου που να μην θέλει να κερδίσει στο γήπεδο τον Τιμούρ Κετσπάγια. Η πλειονότητα των φίλων της «Κυρίας»  ένιωσε προδομένη από την απόφαση του αγαπημένη της Τιμούρ να φορέσει τα «γαλαζοκίτρινα» του ΑΠΟΕΛ.
 

Στοίχημα αποτελεί και για τον Αντρέ Πάους το ντέρμπι του Σαββάτου. Ο Ολλανδός προπονητής παραμένει χωρίς νίκη στο ΓΣΠ από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο, με απολογισμό έξι ήττες και μία ισοπαλία.
 
Ενδεχόμενο διπλό της Ανόρθωσης στη Λευκωσία, θα είναι και προσωπική δικαίωση για τον ισχυρό άνδρα της «Κυρίας» Χρίστο Πουλλαΐδη, ο οποίος έκλεισε τα αυτιά στις φωνές που ακουγόντουσαν το περασμένο καλοκαίρι για πρόσληψη του Τιμούρ Κετσπάγια, θεωρώντας τον Αντρέ Πάους ιδανικό για την Ανόρθωση τη δεδομένη χρονική στιγμή.
 

Αγωνία στον ΑΠΟΕΛ
Στο ιατρικό δελτίο είναι στραμμένη η προσοχή στον ΑΠΟΕΛ. Καβενάγκι και Εφραίμ επέστρεψαν από τη Σερβία, και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στον «Αρχάγγελο» στις προπονήσεις της Δευτέρας και της Τρίτης. Στο γυμναστήριο περιορίστηκε σε ασκήσεις στο γυμναστήριο λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί, ενώ ο Αμορίν επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης. 
 
Πρόγραμμα φυσιοθεραπείας έκανε και πάλι ο Αλωνεύτης, γεγονός που μειώνει τις πιθανότητες συμπερίληψης στην αποστολή του Τιμούρ Κετσπάγια. 
 
 
Αλλάζει φιλοσοφία ο Πάους
Πλάνο με πιο «σφικτή» ανασταλτική λειτουργία ετοιμάζει ο προπονητής της Ανόρθωσης Αντρέ Πάους. Ο Ολλανδός τεχνικός κάνει σκέψεις για χρησιμοποίηση του… ξεχασμένου Μαϊσουράντζε, ώστε να δέσει τη μεσοαμυντική του γραμμή. 
 
Δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί στα άκρα ο Μαρτίνες, ενώ σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας είναι ο Κάλβο, όμως δύσκολα θα πάρει φανέλα βασικού.
 
  
 
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος