Σήμερα ο εκτός έδρας αγώνας της Εθνικής Ελπίδων με τη Λευκορωσία

Με αντίπαλο τη Λευκορωσία συνεχίζεται σήμερα το οδοιπορικό των υποχρεώσεων μας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21.
 
Το σημερινό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι που θα δώσει η Εθνική Ελπίδων μέσα στο 2015 και σίγουρα ο απολογισμός από τη μέχρι τώρα διαδρομή της προκριματικής φάσης δεν μας αφήνει άλλη επιλογή.
 
Μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και χωρίς να καταφέρουμε να σκοράρουμε, οι νεαροί διεθνείς μας εμφανίζονται πεισμωμένοι και αποφασισμένοι για ένα νέο ξεκίνημα από σήμερα.
 
Ο κύκλος της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε χθες χωρίς ουσιαστικά προβλήματα και σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα με την Τουρκία θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο αρχικό πλάνο δράσης.
 
Η τεχνική ηγεσία θα ξεκινήσει το παιχνίδι με τους Κ. Παναγή, Καρό, Θ. Ιωάννου, Τζιάμμα, Μουχτάρη, Κ. Παναγή, Γ. Αρέστη, Παπαφώτη, Κάστανο, Μ. Αντωνίου και Α. Μακρή.
 
Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι Τασουρής, Α. Κυριάκου, Φραγκέσκου, Κούσουλος, Κατελάρης, Μ. Ηλία, Πίττας και Σοφοκλέους.
 
«Τα λόγια δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, εδώ που φτάσαμε το μόνο που μετρά είναι το αποτέλεσμα και για να το πετύχουμε χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και αυτοσυγκέντρωση στο στόχο μας.
 
Ο καθένας από εμάς που βρίσκεται στην αποστολή και θα κληθεί να αγωνιστεί πρέπει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό γιατί μόνο έτσι θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για νικηφόρο αποτέλεσμα.
 
Η Λευκορωσία όπως την είδαμε και πριν ένα μήνα στη Λάρνακα είναι πολύ δυνατή ομάδα και χρειάζεται ανάλογη αντιμετώπιση για να τα καταφέρουμε», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Γιώργος Αρέστη.
 
Ο σημερινός αγώνας θα διεξαχθεί στο παλιό γήπεδο της Μπάτε Μπόρισοφ, το Στάδιο Gorodskoi, χωρητικότητας 5.402 θέσεων. Θα αρχίσει στις 18:30 (τοπική ώρα).
 
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Εσθονός Roomer Tarajev (διεθνής από τον περασμένο Ιανουάριο) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Dmitri Vinogradov και Raul Kaivoja. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Kristo Külljastinen.
 
Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Φιλανδός Jari Maisonlahti και παρατηρητής αγώνα ο Eduard Kindle (Λιχνεστάιν).
 
Με οδηγίες της UEFA θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων που έγιναν την περασμένη Παρασκευή στο Παρίσι. Οι ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές θα φέρουν επίσης μαύρο περιβραχιόνιο.
 
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα