Αντρέ Σκέμπρι: «Δεν ξέρω γιατί με τον ΑΠΟΕΛ είμαι άτυχος»

Το τέρμα του Αντρέ Σκέμπρι κόντρα στην Πάφος FC στη νίκη της Ομόνοιας με 6-0 βραβεύτηκε ως το καλύτερο της 8ης αγωνιστικής.
 
Ο Μαλτέζος επιθετικός μίλησε για τον νέο προπονητή της ομάδας Βλάνταν Μιλόγεβιτς, την απόδοση του στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και το κυριακάτικο ματς κόντρα στον Άρη.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Εκτιμώ πολύ το βραβείο αυτό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Δεν παίζω μόνο για τον εαυτό μου, είναι ομαδικός παίχτης και πρέπει να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου και αφιερώνω αυτή τη βράβευση σε αυτούς», δήλωσε αρχικά ο Σκέμπρι.
 
Και πρόσθεσε για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς: «Πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς να αποφασίσω σχετικά με τον προπονητή. Ναι πιστεύω ότι ήρθε ο καινούργιος προπονητής, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, καθώς κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει, όπως μας βοήθησαν και οι άλλοι προπονητές».
 
Κληθείς να σχολιάσει την απόδοση του στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, είπε: «Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση μου, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί δεν σκόραρα. Δεν ξέρω γιατί απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, είμαι τόσο άτυχος. Θυμάμαι στην περσινή χρονιά, στα τελευταία λεπτά βρήκα το δοκάρι με κεφαλιά. Αυτή τη φορά δεν σκόραρα, αλλά δεν θα τα παρατήσω ποτέ και θα προσπαθήσω να σκοράρω στα επόμενα παιχνίδια».
 
  

Δειτε Επισης

Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης
Καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τζόρτζε Ιβάνοβιτς
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλέχο στον ΑΠΟΕΛ η Κάντιθ
Πάφος, ΑΕΚ, Άρης και Ομόνοια φουλάρουν ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Χ. Λοΐζίδης: Eνίσχυση των Κύπριων διαιτητών και προσέλκυση νέων στο χώρο
Στέλνουν τον Χατζηγιοβάνη στην Ομόνοια
Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη