Αντρέ Σκέμπρι: «Δεν ξέρω γιατί με τον ΑΠΟΕΛ είμαι άτυχος»

Το τέρμα του Αντρέ Σκέμπρι κόντρα στην Πάφος FC στη νίκη της Ομόνοιας με 6-0 βραβεύτηκε ως το καλύτερο της 8ης αγωνιστικής.
 
Ο Μαλτέζος επιθετικός μίλησε για τον νέο προπονητή της ομάδας Βλάνταν Μιλόγεβιτς, την απόδοση του στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και το κυριακάτικο ματς κόντρα στον Άρη.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Εκτιμώ πολύ το βραβείο αυτό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Δεν παίζω μόνο για τον εαυτό μου, είναι ομαδικός παίχτης και πρέπει να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου και αφιερώνω αυτή τη βράβευση σε αυτούς», δήλωσε αρχικά ο Σκέμπρι.
 
Και πρόσθεσε για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς: «Πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς να αποφασίσω σχετικά με τον προπονητή. Ναι πιστεύω ότι ήρθε ο καινούργιος προπονητής, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, καθώς κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει, όπως μας βοήθησαν και οι άλλοι προπονητές».
 
Κληθείς να σχολιάσει την απόδοση του στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, είπε: «Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση μου, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί δεν σκόραρα. Δεν ξέρω γιατί απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, είμαι τόσο άτυχος. Θυμάμαι στην περσινή χρονιά, στα τελευταία λεπτά βρήκα το δοκάρι με κεφαλιά. Αυτή τη φορά δεν σκόραρα, αλλά δεν θα τα παρατήσω ποτέ και θα προσπαθήσω να σκοράρω στα επόμενα παιχνίδια».
 
  

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»