Παρουσίασε το νέο τεχνικό η Πάφος

Το νέο τεχνικό της ομάδας, Χοσέ Ρόκα παρουσίασε σε διάσκεψη Τύπου η Πάφος FC. Ο νέος τεχνικός θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο στο ερχόμενο δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα.
 
Πρώτος το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Πάφου, Χριστάκης Κάιζερ: «Καλώς ήρθατε ! Να καλωσορίσουμε το νέο προπονητή μας και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία. Ξεκινά μια νέα αρχή για την ομάδα. Να ευχαριστήσω τον κύριο Σοφοκλέους για τη συνεργασία και να του ευχηθώ ότι καλύτερο. Είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε μπροστά. Εμπιστευτήκαμε τον κύριο Ρόκα και τον στηρίζουμε».
 
Με τη σειρά του ο Χοσέ Ρόκα ανάφερε: «Είναι σημαντική η εμπιστοσύνη που μου δείξανε οι άνθρωποι της ομάδας, είναι τιμή για εμένα. Στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα σκληρή, δυνατή, βήμα-βήμα όσο πιο οργανωμένη ομάδα γίνεται στον αγωνιστικό χώρο».
 
Για το ματς με τον Απόλλωνα: «Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Κοιτάζουμε τον εαυτό μας, να δουλέψουμε για να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα».
 
Για το στυλ παιχνιδιού: «Έχω μάθει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Αυτό δεν μπορώ να το πουλήσω! Θέλω να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Να δημιουργούμε φάσεις και όχι κατά λάθος να βρεθούμε μέσα στην περιοχή».
 
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος