Έρευνα της Αστυνομίας για δύο «ύποπτους» αγώνες κυπέλλου

Η Αστυνομία διερευνά καταγγελία από πλευράς ΚΟΠ για δύο αγώνες του Κυπέλλου Coca Cola Α' και Β' κατηγορίας της α' φάσης, που αφορούν ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τις αναμετρήσεις Ανόρθωσης – Ελπίδας Ξυλοφάγου (9-0) και Αγίας Νάπας – Καρμιώτισσας (5-1).
 
Το γεγονός επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, ο οποίος ανέφερε ότι η Αστυνομία διερευνά τα στοιχεία που περιέχονται στους φακέλους για δύο αγώνες, χωρίς ωστόσο να αναφέρει ποια παιχνίδια θεωρούνται «ύποπτα» για έντονη στοιχηματική δραστηριότητα.
 
«Πριν λίγες ημέρες ήρθε υπόθεση στο ΤΑΕ Αρχηγείου για δυο αγώνες με έντονη στοιχηματική δραστηριότητα. Θα ξεκινήσει η διερεύνηση των καταγγελιών από πλευράς Αστυνομίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας