ΑΠΟΕΛ-Απόλλων και ΑΕΚ-ΕΝΠ στην αυλαία της 3ης αγωνιστικής

Με δύο αγώνες που θα γίνουν την Παρασκευή (20/11) θα ανοίξει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών «Τάσος Μητσόπουλος». Στις πρώτες δύο αγωνιστικές έχουμε δει εντυπωσιακούς αγώνες, που είχαν μεγάλο ενδιαφέρον καθ’ όλη την διάρκεια τους, κάτι το οποίο αναμένεται να δούμε και στα επόμενα παιχνίδια.

Ο αγώνας του ΑΠΟΕΛ με τον Απόλλωνα θα μεταδοθεί σε live streaming από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ενώ και τα δύο παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 19:00. Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (21/11) με τους αγώνες Ομόνοια-Κεραυνός και Αναγέννηση-ΕΘΑ.

ΑΠΟΕΛ-Απόλλων (live streaming)

Τον Απόλλωνα θα φιλοξενήσει στο Λευκόθεο ο ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» επιθυμούν την επιστροφή τους στα θετικά αποτελέσματα, μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Κεραυνό την προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα της Λευκωσίας έβαλε και φέτος ψηλά τον πήχη, στοχεύοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από την άλλη όμως ο Απόλλωνας θα πάει στην Λευκωσία με την ψυχολογία στα ύψη, λόγω του εξαιρετικού ξεκινήματος του στο Πρωτάθλημα, στο οποίο μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι σε Ε.Ν. Παραλιμνίου (1η αγωνιστική) και την περσινή πρωταθλήτρια Κύπρου Πετρολίνα ΑΕΚ (2η αγωνιστική). Οι «γαλάζιοι» θέλουν να συνεχίσουν με νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, και θα προσπαθήσουν να κλέψουν την νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Πετρολίνα ΑΕΚ – Ε.Ν. Παραλιμνίου

Έτοιμη για να πετύχει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα είναι η Πετρολίνα ΑΕΚ, που θα υποδεχτεί στο «Κίτιον Αθλητικό Κέντρο» την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Οι περσινοί πρωταθλητές ξεκίνησαν με το… αριστερό τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, αφού ηττήθηκαν από τους Κεραυνό (εντός έδρας) και Απόλλωνα (εκτός έδρας) για την 1η και 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος αντίστοιχα. Μεσοβδόμαδα η ΑΕΚ είχε και Ευρωπαϊκό αγώνα, όπου νίκησε την Αστάνα την Τρίτη στην έδρα της, κάτι που ανεβάζει την ψυχολογία των καλαθοσφαιριστών της ενόψει του αγώνα κόντρα στην Ένωση.

Στην αντίπερα όχθη, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου προέρχεται από νίκη στο Πρωτάθλημα, απέναντι στην Αναγέννηση Γερμασόγειας για την 2ηαγωνιστική. Άπαντες στο «βυσσινί» στρατόπεδο γνωρίζουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν κόντρα στην Πετρολίνα ΑΕΚ, όμως θα ταξιδέψουν μέχρι την Λάρνακα για να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν και την κούραση που έχει η ΑΕΚ από τον Ευρωπαϊκό αγώνα που έδωσε μεσοβδόμαδα. 

Δειτε Επισης

Στο Ζάγκρεμπ η κυπριακή αποστολή για το το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη-Από ποιον δόθηκε η εντολή
Κορυφαίος στα βραβεία Laureus ο Τζόκοβιτς
Στην 20η θέση ο Παύλος Κοντίδης μετά την 3η κούρσα στο Κύπελλο Hyeres
ΒΙΝΤΕΟ: Αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον... λίντσαραν οι θεατές
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί
Η πρώτη αντίδραση Πελενδρίτου μετά το χρυσό στη Μαδέιρα-«Πολύ σημαντικό»
Για εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται οι συλληφθέντες-Πάνω από 150 στη δικογραφία
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Καρολίνα Πελενδρίτου