Ντέρμπι αναπληρωματικών

Οι μαζεμένες απουσίες του ΑΠΟΕΛ από τη μια και το διαφοροποιημένο πλάνο που προτίθεται να παρατάξει στο ΓΣΠ ο τεχνικός της Ανόρθωσης Αντρέ Πάους για να περιορίσει επιθετικά τον ΑΠΟΕΛ, θα φέρουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα των δύο μονομάχων, ενόψει του σαββατιάτικου (21/11 19:00) ντέρμπι.
 
Καβενάγκι και Εφραίμ ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης και δύσκολα θα βρεθούν στην αποστολή, και δυσκολότερα στην ενδεκάδα, γεγονός που αναγκάζει τον Τιμούρ Κετσπάγια να ετοιμάζει τους Χαραλαμπίδη και Βάντερ για τα άκρα της επίθεσης, αφού στο απουσιολόγιο βρίσκεται και ο τιμωρημένος Ντε Βινσέντι.
 
Φανέλα βασικού προβάρει και ο Ματέους Πιατκόφσκι, ο οποίος θα επωμιστεί το δύσκολο εγχείρημα της αντικατάστασης του πρώτου σκόρερ της Ευρώπης, Φερνάντο Καβενάγκι.
 
Μαϊσουράντζε-Κουλούρης
Η ευκολία με την οποία απειλείται η εστία του Κόπριβετς προβληματίζει τον Αντρέ Πάους, ο οποίος κάνει σκέψεις χρησιμοποίησης του Μαϊσουράντζε στο αρχικό σχήμα της Ανόρθωσης, ώστε να ισχυροποιήσει τη μεσοαμυντική γραμμή της «Κυρίας».
 
Ο Ολλανδός τεχνικός θα επιλέξει τρείς ποδοσφαιριστές με ανασταλτικές ικανότητες στη μεσαία γραμμή, με τους Μαϊσουράντζε, Βίκτορ, Αμπουρτζάνια και Πελέ να διεκδικούν τις τρείς θέσεις. Ως εκ τούτου ο Νίκολας Μαρτίνες αναμένεται να μετακινηθεί στα άκρα της επίθεσης. 
 
Η τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης θεωρεί ο τεχνίτης αργεντινός μεσοεπιθετικός θα μπορέσει ευκολότερα να διασπάσει την άμυνα του ΑΠΟΕΛ αγωνιζόμενος στα άκρα, όπου ο ΑΠΟΕΛ έδειξε αδυναμίες στη μέχρι τώρα πορεία του πρωταθλήματος.
 
Η απουσία του Ντλοβού από τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών (ήταν με την Εθνική ομάδα της χώρας του) ενδεχομένως να φέρουν στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος τον φορμαρισμένο Ευθύμη Κουλούρη.
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος