Αποδέχθηκε την παραίτηση Καϊάφα το συμβούλιο της Ομόνοιας

Αποδεκτή έκανε το διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας την παραίτηση του Κώστα Καϊάφα. 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Στη σημερινή συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, υποβλήθηκε γραπτώς η παραίτηση του προπονητή της ομάδας μας, Κώστα Καϊάφα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού μελέτησε διεξοδικά το όλο θέμα, κατέληξε στην απόφαση να αποδεχτεί την παραίτηση του Κώστα Καϊάφα.

Ο Κώστας Καϊάφας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στις 12 Μαρτίου 2014 και κατάφερε μέσα από σοβαρή και επίμονη δουλειά, να την οδηγήσει στα προκριματικά του Europa League της αγωνιστικής περιόδου 2014-15.

Την αγωνιστική περίοδο 2014-15, η ομάδα μας άγγιξε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, ωστόσο λόγω των σοβαρών διαιτητικών λαθών που έγιναν σε βάρος της στο παιχνίδι με τη Δυναμό Μόσχας, δεν κατέστη δυνατό να πετύχει την πολυπόθητη Ευρωπαϊκή υπέρβαση.

Στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2014-15, η ομάδα μας αν και δεν είχε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, εντούτοις στην πορεία βελτίωσε την αγωνιστική της εικόνα και τη βαθμολογική της θέση, πλησίασε ακόμη και την κορυφή της βαθμολογίας και εξασφάλισε την Ευρωπαϊκή της συμμετοχή, όπου έφτασε μέχρι τον γ΄ προκριματικό γύρο.

Στην φετινή αγωνιστική περίοδο, παρά την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε το τεχνικό μας επιτελείο, αλλά και οι ποδοσφαιριστές, δεν ήρθαν τα επιθυμητά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Κώστα Καϊάφα, για την σοβαρή και καθ΄ όλα επαγγελματική δουλειά που επιτέλεσε, το χρονικό διάστημα που ήταν στην τεχνική ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και για τις προσπάθειες που κατέβαλε για να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εύχεται στον Κώστα Καϊάφα να έχει καινούργιες επιτυχίες και μία επιτυχή σταδιοδρομία ως προπονητής.
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα