Παρακολουθεί τους νεαρούς ο Πέδρο Εμάνουελ

Μία από τις προτεραιότητες στον Απόλλωνα είναι η ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών και γι’ αυτό το λόγο ο Πέδρο Εμάνουελ σε κάθε ευκαιρία παρακολουθεί τους νεαρούς της ομάδας. Στο πλαίσιο αυτό είδε την Κυριακή (01/11) το νικηφόρο (4-0) ματς των U-21 με την ΑΕΖ.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει: 
«Τον αγώνα της ομάδα των U-21 παρακολούθησε το απόγευμα της Κυριακής (01/11) ο προπονητής της ομάδα μας κ. ΠέδροΕμάνουελ μαζί με τους συνεργάτες του.
 
Ο Πορτογάλος τεχνικός παρακολουθεί σε κάθε ευκαιρία την ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή έτσι ώστε διαπιστώνει μέσααπό παιχνίδια τις αγωνιστικές δυνατότητες των νεαρών ποδοσφαιριστών και ποιοι εξ αυτών έχουν την προοπτική ναπεράσουν το κατώφλι του προπονητικού κέντρου στο Κολόσσι.
 
Μια από τις μεγάλες προτεραιότητες της παρούσας διοίκησης ερχόμενη  πριν από τέσσερα χρόνια ήταν η ανάδειξη και ηπροώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα οι οποίοι θα την βοηθούσαν τόσο αγωνιστικά αλλά και νααποτελούσαν ταυτόχρονα και περιουσιακά στοιχεία.
 
Ήδη ο στόχος αυτός άρχισε να υλοποιείτε καθώς δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται αυτή τη στιγμήστο ροστερ της πρώτης ομάδας και προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
 
Σ΄αυτή τη φιλοσοφία εντάσσεται και ο Πέδρο Εμάνουελ ο οποίος γνωρίζει τα πάντα κυρίως για την εφηβική ομάδα, καθώςυπάρχει μια εξαιρετική συνεργία με τον Σοφρώνη Αυγουστή.
 
Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι στην ατζέντα του Πορτογάλου τεχνικού βρίσκονται ονόματα κάποιων νεαρών οι οποίοι αυτήτη στιγμή οδηγούν την ομάδα των U21 στην 2η κατάκτηση πρωταθλήματος τα τελευταία 3 χρόνια.
 
Σκοπός του κ.Εμάνουελ είναι το αμέσως επόμενο διάστημα κάποιοι ποδοσφαιριστές να προαχθούν στην ανδρική ομάδα.
 
Είναι δεδομένο ότι με την καθοδήγηση του Σοφρώνη Αυγουστή οι νεαροί ποδοσφαιριστές της U-21 θα αποκτήσουν όλαεκείνα τα εφόδια τα οποία χρειάζονται για να σταδιοδρομήσουν στην  πρώτη ομάδα του Απόλλωνα.
 
Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ».
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα