Ανόρθωση: «Μας ξενίζει το χρονικό σημείο των διαρροών»

Με ανακοίνωσή της η Ανόρθωση τοποθετείται σχετικά με δημοσιεύματα που εμπλέκουν το παιχνίδι κυπέλλου της ομάδας της Αμμοχώστου με την Ελπίδα.
 
Η ανακοίνωση:
«
Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, επιθυμεί να τοποθετηθεί επί των δημοσιευμάτων που αφορούν τον αγώνα Ανόρθωσις – Ελπίδα για το Κύπελλο Κύπρου Κόκα-Κόλα.
 
Οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, λανθασμένα αναφέρονται σε «κόκκινο φάκελο», αφού τέτοια διαβάθμιση βασισμένη στη στοιχηματική δραστηριότητα έπαψε να υφίσταται. Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ουδεμία σχέση ή και γνώση έχει για τη στοιχηματική δραστηριότητα του συγκεκριμένου αγώνα και όλων των αγώνων της γενικότερα, αφού ήμαστε και παραμένουμε προσηλωμένοι μόνο σε αγωνιστικά θέματα.

Αναγνωρίζουμε και επικροτούμε την ανάγκη να υπάρξει όχι μόνο ενδελεχής έρευνα για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και για το σύνολο των διοργανώσεων μας, που πλειστάκις έχουμε αναφέρει ότι επιθυμούμε να αποφασίζονται μόνο εντός αγωνιστικού χώρου.
 
Η Ανόρθωσις πρεσβεύει και θα συνεχίσει να πρεσβεύει το ήθος και το ευ αγωνίζεσθαι. Μας ξενίζει το χρονικό σημείο των συγκεκριμένων διαρροών και προειδοποιούμε ότι δεν θα μείνουμε αδρανείς στην προσπάθεια του οποιουδήποτε να πλήξει τον Σύλλογό μας».
 

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»