Oι αντιδράσεις Τιμούρ και Πάους

Για μια σημαντική νίκη για όλους στην Ανόρθωση έκανε λόγο ο προπονητής της Ανόρθωσης Αντρέ Πάους.
 
Την ικανοποίησή του για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ εξέφρασε ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Αντρέ Πάους στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα. Από την πλευρά του ο Τιμούρ Κετσπάγια δήλωσε πως ήταν μία δύσκολη ημέρα για τον ίδιο και έγινε δυσκολότερη.
 
Τιμούρ Κετσπάγια
«Σίγουρα όταν χάνεις το παιχνίδι δεν μπορείς να πεις και πολλά. Πιστεύω ότι έτσι όπως ήταν το παιχνίδι αξίζαμε έναν βαθμό. Κάναμε κάποια λάθη και τα πληρώσαμε. Όταν είχαμε τις ευκαιρίες δεν τις αξιοποιήσαμε, το έκανε η Ανόρθωση. Κάποια στιγμή θα ερχόταν αυτή η ήττα, έχουμε δρόμο μπροστά μας, εξακολουθούμε να είμαστε πρώτοι και προχωράμε. Έχουμε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, θα πάμε εκεί να πήξουμε για να τελειώσουμε αυτή την διοργάνωση όσο καλύτερα γίνεται και θα δούμε μετά τα παιχνίδια πρωταθλήματος. Απογοητεύσαμε τον κόσμο, υπάρχουν και αυτά. Δεν αξίζαμε την ήττα αλλά η ουσία είναι ότι χάσαμε. Είμαστε πρώτοι και βλέπουμε την συνέχεια. Εύχομαι καλή συνέχεια στον κ. Πάους και συγχαρητήρια για τη νίκη».
 
Για τα συναισθήματα του που τέθηκε για πρώτη φορά εναντίον της Ανόρθωσης: «Δεν ήταν εύκολη ημέρα για μένα αλλά έγινε δυσκολότερη για μένα».
 
Αντρέ Πάους
«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για τον σύλλογο, για τους οπαδούς, για τους ποδοσφαιριστές, για το συμβούλιο και για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο και μας βοήθησε. Είμαι ικανοποιημένος από το 2-0. Άρχισε επιθετικά το ΑΠΟΕΛ όπως περιμέναμε και μας πίεσε. Στην συνέχεια ελέγξαμε, είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Στην επανάληψη μας πίεσαν πάλι. Στην συνέχεια και πάλι καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Ήμασταν επίσης τυχεροί που σκοράραμε πρώτοι. Το ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλή ομάδα, τους αναγκάσαμε να κάνουν λάθη, δημιουργήσαμε και ευκαιρίες ένεκα αυτού. Σε κάποια σημεία μου άρεσε και ο τρόπος που χτίσαμε το παιχνίδι και αναπτυχθήκαμε. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στο ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι με την Σάλκε».
 

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»