Επιστροφή στις νίκες για την Ένωση

Με αυτογκόλ του Ιάκομπ στο 90’ η Ένωση κατάφερε να κερδίσει ξανά μετά από δύο μήνες στο ντεμπούτο του Φαν Γενάουγκντεν στον πάγκο της. Οι βυσσινί επικράτησαν με 2-1 του Εθνικού στο «Τάσος Μάρκου».
 
Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Παραλιμνίου έφτασε τους 11 βαθμούς, αφήνοντας την ομάδα της Άχνας στους οκτώ.
 
Όλα τα λεφτά του αγώνα ήταν στο τελευταίο 20λεπτο. Στο 72’ οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τέρμα του Παπαδόπουλου.
 
Ο Εθνικός είχε απάντηση στο 81’, μετά την ανατροπή του Χατζηβασίλη από τον Σίλβα εντός της περιοχής. Ο Πιντσέλι έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα και δεν λάθεψε κάνοντας το 1-1.
 
 
Στο 83’ δόθηκε πέναλτι για την Ένωση σε μαρκάρισμα του Πιντσέλι στον Σίλβα, όμως ο Μπογκαντίνοφ απέκρουσε το πέναλτι του Ντίξον, με την μπάλα να χτυπά και στο δοκάρι πριν απομακρυνθεί από την περιοχή.
 
Τελικά, τον τελευταίο λόγο είχε ο Ιάκομπ στην προσπάθειά του να αποκρούσει το πλασέ του Μπασόφ και άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει το 2-1.
 
Σκόρερ:  72’ Παπαδόπουλος, 90' αυτ. Ιάκομπ / 92' πεν. Πιντσέλι
 
Κίτρινες: Τσιακλής, Φαν Ράσμπεκ/ Ιάκομπ, Πιντσέλι, Πάγες
 
Συνθέσεις:
Ένωση (Φαν Γενάουγκντεν): 
Αμπάρης, Τσιακλής, Σίλβα, Μπόζοβιτς, Βαλιάνος, Μπάουμαν,ΦανΡάσμπεκ, Άντιτς (67΄ Παπαδόπουλος), Βούκσεβιτς (90+2΄ Σβόγιτς), Φροξυλιάς (88΄ Μπασόφ),Ντίξον
 
Εθνικός (Μπόρτζιε Τζούρεφ):  Μπογκαντίνοφ, Κυριάκου, Ιάκομπ, Μιράντα, Έβερτον (75΄ Κοζεοκνεάν),Πουτζιουρής (77΄ Πιντσέλι), Αραμπάλ, Πράκερ (75΄ Γκριγκαλασβίλι), Παγές, ΝτεΒρίσε,Χατζηβασίλης
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
 


Ρόνι Φαν Γενέουγκντεν: «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για τη νίκη. Έγινε μια καλή προσπάθεια σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Είμαι ευχαριστημένος που δυο παίκτες από τον πάγκο έδωσαν τη νίκη. Ζήτησα ότι και αυτοί που είναι στην 11αδα και αυτοί που είναι εκτός να είναι έτοιμοι και θα πάρουν την ευκαιρία τους. Αυτή η νίκη μας δίνει τον αέρα να συνεχίσουμε την προσπάθεια, μας δίνει αυτοπεποίθηση. Είχα πρώτη γεύση από το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Καταφέραμε ένα σκοράρουμε και ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε μέχρι τέλους».

 

Μπόρτζε Τζούρεφ: «Συγχαρητήρια στην Ένωση για τη νίκη της. Ήταν πολύ σημαντική σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεσαι και τύχη. Όποια ομάδα κάνει τα πιο λίγα λάθη κερδίζει. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους πάικτες μου, έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο. Είμαστε σε μια δύσκολη θέση, δεν αρκεί μόνο η προσπάθεια. Θ αμιλήσω με την διοίκηση και αν πρέπει να αλλάξει κάτι για το καλό της ομάδας να αλλάξει, είτε μαζί μου, είτε με κάποιον άλλο. Ο Εθνικός έχει καλούς παίκτες, μπορεί να βγει από την δύσκολη θέση και πρέπει να πω ένα μπράβο στου παίκτες που δυστυχώς φάνηκαν άτυχοι».

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»