Στο Γκρόζνι πέφτει η αυλαία της σεζόν για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή

Στην πόλη του Γκρόζνι, την πρωτεύουσα της Τσετσενίας, βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου (21/11) ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής, όπου θα λάβει μέρος στον τελευταίο γύρο της σεζόν στην Formula Masters Russia. Είναι ο τρίτος φετινός αγώνας του Ρωσικού Πρωταθλήματος της Formula 3 που θα λάβει μέρος ο 18χρονος πιλότος, καθώς προηγουμένως αγωνίστηκε σε Μόσχα και Νίζνι, συγκεντρώνοντας συνολικά 216  βαθμούς.
 
Η πίστα έχει μήκος 3.086μ και πρώτη φορά θα αγωνιστεί σε αυτήν. Η μετάβαση στη Ρωσία κατέστη δυνατή με τη στήριξη της INTERTAXAUDIT και του GLOBAL COLLEGE που είναι οι επίσημοι χορηγοί του Βλαδίμηρου. Είναι ο όγδοος και τελευταίος γύρος της σεζόν. Με τους 216 πόντους που σκόραρε έως τώρα είναι στην έκτη θέση της κατάταξης, στην οποία έχουν βαθμολογηθεί συνολικά 11 διαφορετικοί πιλότοι, επί συνόλου 14 που πήραν εκκίνηση, έστω σε έναν αγώνα. Ο τελευταίος γύρος δίνει μπόνους 50% επί των βαθμών.
 
 
«Οπωσδήποτε οι οδηγοί που ακολούθησαν όλο το πρωτάθλημα έχουν ένα πλεονέκτημα, καθώς την περασμένη εβδομάδα ήταν στο Γκρόζνι για δοκιμές, όμως θα παλέψω για να ανεβάσω όσο πιο ψηλά γίνεται την Κυπριακή σημαία» δηλώσει ο Κύπριος πιλότος και προσθέτει: «ευχαριστώ όσους με στήριξαν δίνοντάς μου την ευκαιρία να τρέξω στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, κάτι που είναι σημαντικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας μου για ένα γεμάτο 2016 στην Ρωσική Formula 4».
 
Το Σάββατο γίνονται προκριματικά και την Κυριακή (22/11) οι τρεις αγώνες στους οποίους βαθμολογούνται οι νεαροί οδηγοί της Formula Masters.
 
  
 
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τι έβαλε! Το ασύλληπτο εκτός ισορροπίας τρίποντο και φάουλ του Ντε Κολό πίσω από κέντρο
Οδοστρωτήρας αλλά μόνος ο Αντετοκούνμπο, ηττήθηκε στην Νέα Ορλεάνη
Κι όταν όλοι είπαν έχασε ο Ολυμπιακός, ο Γουίλιαμς-Γκος έκλεισε το μάτι στον Μπαρτζώκα...
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ευρωπαϊκές χώρες θα στείλουν στρατό στη Γαλλία για έξτρα μέτρα ασφαλείας
Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ