Θα τους βγάλει το «λάδι» ο Μιλόγεβιτς

Καλά-καλά ο νέος προπονητής της Ομόνοιας δεν έχει συμπληρώσει δύο βδομάδες στο «Ηλίας Πούλλος». Οι πρώτες εντυπώσεις που άφησε ο Σέρβος προπονητής είναι ότι πρόκειται για έναν εργατικό και πειθαρχημένο άνθρωπο που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και περνά πολλές ώρες στο Γέρι δουλεύοντας. 
 
Κανένας προπονητής στον κόσμο δεν μπορεί να κάνει «θαύματα» σε μικρό χρονικό διάστημα και το μέλλον θα δείξει κατά πόσο το νέο αφεντικό των «πρασίνων» θα πετύχει στο δύσκολο εγχείρημα που ανέλαβε. 
 
Το ντεμπούτο του Μιλόγεβιτς στον πάγκο της Ομόνοιας ήταν νικηφόρο κόντρα στον Άρη. Στο Τσίρειο η ομάδα του τριφυλλιού έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις (προηγήθηκε το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ), γιατί ας μην ξεχνάμε ότι είχε να αντιμετωπίσει την πιο φορμαρισμένη, βάση συνεχόμενων νικών, ομάδα του πρωταθλήματος.
 
Κοντινές αποστάσεις
Η οδηγία του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για μικρές αποστάσεις μεταξύ των τριών γραμμών (άμυνας-κέντρου-επίθεσης) ήταν συνεχής και εφαρμόστηκε αρκετά από τους ποδοσφαιριστών των «πρασίνων». Ο προπονητής της Ομόνοιας στοχεύει να περιορίσει τους ελεύθερους χώρους για τον αντίπαλο, ώστε να κάνει πιο αποτελεσματική την ομάδα του στην άμυνα.
 
Ασταμάτητο τρέξιμο
Χαρακτηριστικό των ομάδων που προπόνησε ο Μιλόγεβιτς ήταν το συνεχές τρέξιμο, με ή χωρίς την μπάλα στα πόδια. Ο Σέρβος προπονητής ζητά από τους παίκτες του όταν πιέζουν από ψηλά τον αντίπαλο να το κάνουν συγχρονισμένα και συλλογικά, ώστε να μην χάνουν την ισορροπία τους οι γραμμές.
 
Γρήγορες επιθέσεις
Κατά το ήμισυ εφάρμοσαν την επιθυμία του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για γρήγορες επιθέσεις οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Ο νέος προπονητής των «πρασίνων» είναι λάτρης των αντεπιθέσεων και της δημιουργίας φάσεων με δύο-τρείς πάσες.
 
Αυτό που δεν άρεσε ήταν η αναποτελεσματικότητα της Ομόνοιας, η οποία είχε και την ατυχία με τα δύο δοκάρια. Ένα από τα στοιχεία που θέλει να δουλέψει ο Σέρβος άμεσα στο «Ηλίας Πούλλος», είναι τα τελειώματα των φάσεων, ώστε να μην «σπαταλά» η ομάδα του πολλές ευκαιρίες.
 
 
  
 

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»