Σε πορεία επιστροφής οι Χάμπος και Λόπεζ

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τον Απόλλωνα, στις 15 Δεκεμβρίου θα επιστρέψουν στη δράση οι Χαράλαμπος Κυριάκου και Νούνο Λόπεζ.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:
«Στις 15 Δεκέμβριου αναμένεται να επιστρέψουν στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας μας και να τεθούν στην διάθεση του τεχνικού της κ. Εμάνουελ οι Χαράλαμπος Κυριάκου και Νούνο Λόπεζ.

Οι δυο τους βρίσκονται σε στάδιο ενδυνάμωσης, έτσι ώστε με το που θα λάβουν το μήνυμα από το τεχνικό επιτελείο για να αγωνιστούν, να είναι πανέτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα.

Πρόκειται για δυο πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναμένεται να προσδώσουν και κλάση και ποιότητα στην ομάδα μας. 

Σαφέστατα η απουσία των δυο στοίχισε πολύ ακριβά στον Απόλλωνα, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν σημαντικοί στα αγωνιστικά πλάνα του κ.Εμάνουελ που κατέστρωσε ενόψει της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, το περασμένο καλοκαίρι στο Τέλκι της Ουγγαρίας.

Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι η επιστροφή των δυο στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας μας θα είναι καταλυτική ως προς την επάνοδο της σε ανταγωνιστικές παρουσίες όπως επιτάσσεται μέσα από την ιστορία και τους στόχους του συλλόγου».  

Τα αγωνιστικά νέα:
«Με λιγότερα προβλήματα σε σχέση με τον αγώνα του Παφιακού συνεχίζει την προετοιμασία της η ομάδα μας ενόψει τουεντός έδρας ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ.
 
Ο τεχνικός της ομάδας μας κ.Εμάνουελ καταστρώνει τα αγωνιστικά του πλάνα έχοντας πλέον στην διάθεση τουπερισσότερες επιλογές, καθώς εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του και επιστρέφει ο Εστεμπάν Σακέτι, ενώ σαφώς πιοέτοιμοι θα είναι οι Μέζγκα και Σλάτσιεφ.
 
Αντίθετα εκτός αποστολής αναμένεται να είναι ο Σιμόες ο οποίος ταλαιπωρείτε από αιμάτωμα το οποίο τον κράτησεεκτός και από τον αγώνα του Παφιακού.
 
** Ως γνωστό εκτός για τον αγώνα του Σαββάτου (28/11) θα είναι οι τιμωρημένοι από την Δικαστική Επιτροπή Μερκής, Παπουλής και Τουράμ».
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα