«Θα αφοσιωθούμε στις εγχώριες διοργανώσεις»

Δηλώσεις στην κάμερα του ΡΙΚ έκαναν μετά το τέλος του αγώνα οι Χαραλαμπίδης, Βινίσιους και Αμορίν.
 
Χαραλαμπίδης: «Η Σάλκε είναι μία πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Εμείς προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι η απόδοσή μας ήταν υψηλού επιπέδου».
 
«Είχα πει και στη δημοσιογραφική διάσκεψη ότι εάν παίξουμε συγκεντρωμένα και κρατήσουμε στην άμυνα και προσέξουμε τις στημένες φάσεις, τότε θα έρθουν και οι ευκαιρίες. Κλείσαμε στην άμυνα και ήρθαν οι ευκαιρίες. Θεωρώ ότι ήταν καθοριστικό το σημείο των χαμένων ευκαιριών».
 
«Με αυτό το αποτέλεσμα οι μαθηματικές ελπίδες για την Ευρώπη τελειώνουν. Μας απομένει ακόμη ένα αδιάφορο παιχνίδι, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
 
«Μπορεί να μην κάναμε την καλύτερη μας ευρωπαϊκή πορεία, αλλά ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει ότι στην Ευρώπη υπάρχουν πάντα μεγαλύτερες δυσκολίες. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες και οι λεπτομέρειες παίζουν το ρόλο τους. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αφοσιωθούμε στις εγχώριες διοργανώσεις. Θα πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Και έχουμε τους παίκτες και την ομάδα για να τα καταφέρουμε».
 
Βινίσιους: «Γνωρίζαμε ότι ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ήρθαμε για το καλύτερο δυνατό και νομίζω πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι γιατί είχαμε 3-4 καθαρές ευκαιρίες για το γκολ και μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα».
«Κάναμε καλό παιχνίδι, φυσικά αμυνόμενοι πάρα πολύ γιατί η Σάκε είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά όπως είπα κάναμε καλό παιχνίδι. Τώρα βλέπουμε μπροστά. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι στο Γιουρόπα Λιγκ και οπωσδήποτε θέλουμε τη νίκη στην έδρα μας».
 
Αμορίν: «Στο τέλος δεχθήκαμε το γκολ και σίγουρα είμαστε λυπημένοι. Παίξαμε πάρα πολύ καλά και θα μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ. Δυστυχώς, όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».
 
«Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Αποδείξαμε ότι στο γήπεδο είμαστε 11 εναντίον 11 και κάναμε μία πολύ καλή ομαδική δουλειά».
 
«Οι αλλαγές στην άμυνα δεν μας δημιούργησαν πρόβλημα, γιατί πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα».
 
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα