ΑΠΟΕΛ: Καλή εμφάνιση και ό,τι προκύψει

Στην «Φέλτινς Αρένα» δοκιμάζεται ο ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ στις 20:00 (ΡΙΚ 2, ΡΙΚ HD).
 
Οι γαλαζοκίτρινοι προέρχονται από την ήττα στο ΓΣΠ από την Ανόρθωση και όπως δήλωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια, «το τελευταίο πράγμα που θέλεις μετά από μία ήττα είναι να αγωνιστείς με την Σάλκε εκτός έδρας».
 
Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να κάνει τουλάχιστον μία καλή εμφάνιση και από εκεί και πέρα ό,τι κερδίσει θα είναι καλοδεχούμενο. Εξάλλου, με βάση τα βαθμολογικά δεδομένα η ομάδα της Λευκωσίας έχει ελάχιστες πιθανότητες να κάνει την ανατροπή και να προκριθεί στην επόμενη φάση.
 
Επιπλέον, η Σάλκε θέλει απαραίτητα το τρίποντο, ώστε να ξεκαθαρίσει μία ώρα γρηγορότερα την υπόθεση συμμετοχής της στη φάση των «32».
 
Όπως και με την Ανόρθωση, ο Τιμούρ Κετσπάγια θα στερηθεί των υπηρεσιών των Εφραίμ, Καβενάνγκι και Αλωνεύτη, ενώ στις επιλογές του θα είναι ο Ντε Βινσέντι, ο οποίος εξέτισε την ποινή που του επιβλήθηκε μετά το πρώτο ματς με τους Γερμανούς στο ΓΣΠ.
 
Πιθανολογώντας για τις επιλογές του Γεωργιανού τεχνικού για την αρχική ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι οι Βάτερμαν, ενώ οι Σέρτζιο, Καρλάο, Αμορίν και Αλεξάνδρου θα είναι η τετράδα στην άμυνα (από τα δεξιά στα αριστερά). Οι Μοράις, Βινίσιους και Αρτυματάς θα παραμείνουν στο κέντρο. Στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Πιέρος Σωτηρίου, ενώ στα δύο επιθετικά άκρα θα είναι οι Ντε Βινσέντι και Χαραλαμπίδης.

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα