ΑΠΟΕΛ: Καλή εμφάνιση και ό,τι προκύψει

Στην «Φέλτινς Αρένα» δοκιμάζεται ο ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ στις 20:00 (ΡΙΚ 2, ΡΙΚ HD).
 
Οι γαλαζοκίτρινοι προέρχονται από την ήττα στο ΓΣΠ από την Ανόρθωση και όπως δήλωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια, «το τελευταίο πράγμα που θέλεις μετά από μία ήττα είναι να αγωνιστείς με την Σάλκε εκτός έδρας».
 
Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να κάνει τουλάχιστον μία καλή εμφάνιση και από εκεί και πέρα ό,τι κερδίσει θα είναι καλοδεχούμενο. Εξάλλου, με βάση τα βαθμολογικά δεδομένα η ομάδα της Λευκωσίας έχει ελάχιστες πιθανότητες να κάνει την ανατροπή και να προκριθεί στην επόμενη φάση.
 
Επιπλέον, η Σάλκε θέλει απαραίτητα το τρίποντο, ώστε να ξεκαθαρίσει μία ώρα γρηγορότερα την υπόθεση συμμετοχής της στη φάση των «32».
 
Όπως και με την Ανόρθωση, ο Τιμούρ Κετσπάγια θα στερηθεί των υπηρεσιών των Εφραίμ, Καβενάνγκι και Αλωνεύτη, ενώ στις επιλογές του θα είναι ο Ντε Βινσέντι, ο οποίος εξέτισε την ποινή που του επιβλήθηκε μετά το πρώτο ματς με τους Γερμανούς στο ΓΣΠ.
 
Πιθανολογώντας για τις επιλογές του Γεωργιανού τεχνικού για την αρχική ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι οι Βάτερμαν, ενώ οι Σέρτζιο, Καρλάο, Αμορίν και Αλεξάνδρου θα είναι η τετράδα στην άμυνα (από τα δεξιά στα αριστερά). Οι Μοράις, Βινίσιους και Αρτυματάς θα παραμείνουν στο κέντρο. Στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Πιέρος Σωτηρίου, ενώ στα δύο επιθετικά άκρα θα είναι οι Ντε Βινσέντι και Χαραλαμπίδης.

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας