Πανηγύρια μετά από καιρό στον Ερμή

Τη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα  (η πρώτη ήταν στην 3η αγωνιστική) πήρε ο Ερμής, ο οποίος στο 87’ κατάφερε να πετύχει το νικητήριο τέρμα και να πάρει τη νίκη με 2-1 επί της Πάφου στο στάδιο «Αμμόχωστος».

Έτσι, η ομάδα της Αραδίππου με τους τρεις βαθμούς έκανε βαθμολογικό άλμα, καθώς φιγουράρει πλέον στους 11 βαθμούς και την 9η θέση (ισόβαθμος με την Ένωση), ξεπερνώντας τη σημερινή της αντίπαλο που είναι στην 11η θέση με 10 βαθμούς.

Aυτή ήταν και η πρώτη νίκη του Ερμή με τον Νίκο Παναγιώτου στον πάγκο του.

Το παιχνίδι ξεκίνησαν ιδανικά για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 14’ πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Κεϊτά να κάνει το 1-0, σκορ το οποίο κρατήθηκε μέχρι το φινάλε του πρώτου ημίχρονο.

Η Πάφος είχε την απάντηση στο 50’ με τον Γκελασβίλι με ωραίο πλασέ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα, 1-1.

Στο 79’ ο Ερμής απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Αλαμπί για σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλο.

Η εξέλιξη αυτή έδωσε την ευκαιρία στον Ερμή να εντείνει την πίεση του και επιβραβεύτηκε στο 87’ με τον Μαγιέλε να κάνει το 2-1 και να δίνει το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ
: 14’ Κεϊτά, 87’ Μαγιέλε / 50’ Γκελασβίλι

Κίτρινες :Χριστοφή, Κουίνσι, Ουλίσε, Στυλιανού/Γκελασβίλι, Μακρής, Μάτσι

Κόκκινη: Αλαμπί

Συνθέσεις:
Ερμής:
Παναγόπουλος, Μουλαζίμης (71΄ Λατόρε), Κουίνσι, Ντε Πίνα, Χριστοφή, Γκονζάλες, Ουλίσε, Γιαγκουδάκης (65΄ Βασιλόγιαννης), Γενγκά (61΄ Γουίκς), Κεϊτά, Μαγέλε
Πάφος: Ρόιν, Αλαμπί, Γκριγκαλάβα, Μακρής, Νταμάχου, Γκργκετς, Γκόμες, Ιωάννου, Μουτίνιο (76΄ Γκριγκαλασβίλι), Μάτσι (68΄ Οκόγε), Γκελασβίλι (78΄ Αγιβί)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Νίκος Παναγιώτου
: «Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο που μπορούσε να ήταν πιο παραγωγικό. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε το ρυθμό μας και τρέχαμε χωρίς μπάλα. Μετά την αποβολή του Αλαμπί και το φρεσκάρισμα από τις αλλαγές μας, βάλαμε πίεση στον αντίπαλο και ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ που μας έδωσε τρεις πολύτιμους βαθμούς ενόψει της συνέχειας. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας και στους φίλους της ομάδας που μας ακολουθούν».

Xοσέ Ρόκα: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έδωσαν τα πάντα κόντρα σε ένα σκληρό αντίπαλο. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, όμως μια φάση άλλαξε το παιχνίδι. Η κόκκινη κάρτα μας άλλαξε όλο το πλάνο, αφού ήμασταν το αφεντικό εκείνο το διάστημα».


  

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα