Δεν σταματά πουθενά η Νέα Σαλαμίνα (βίντεο)

Ασταμάτητη η Νέα Σαλαμίνα πέρασε νικηφόρα και από το Μακάρειο κερδίζοντας με 2-1 την Δόξα.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στους 22 βαθμούς και την πέμπτη αποκτώντας μεγάλο πλεονέκτημα για να βρεθεί στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. 

Από την άλλη η Δόξα έμεινε στους 13 βαθμούς και την έβδομη θέση. 
 


Οι ερυθρόλευκοι είχαν την υπεροχή από την αρχή του αγώνα και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στην πρώτη τους καλή ευκαιρία. Ήταν το 21’ όταν ο Πεδρίτο μπήκε στην περιοχή και με ένα διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-0.

Τα πράγματα έγιναν πιο απλά για την ομάδα της Αμμοχώστου στο 47’ με τον Παύλου να χρίζεται σκόρερ σε άλλον έναν αγώνα και να κάνει το 2-0 για λογαριασμό της ομάδας του.

 



Η Δόξα στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 57’ με τον Καλό σε 2-1. Το αποτέλεσμα έφερε την Νέα Σαλαμίνα εννέα βαθμούς μπροστά από το δεύτερο γκρουπ. Ως εκ τούτου οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια ήταν αναμενόμενοι.

 

 

Οι πανηγυρισμοί των παικτών στα αποδυτήρια του Μακαρείου μετά την νίκη!

Posted by Nea Salamis Ammochostos A.C. on Saturday, 28 November 2015


 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 57’ Καλό / 21’ Πεδρίτο, 47’ Παύλου

Κίτρινες: Δημητρίου, Λεονάρντο (4η), Παουλίνιο (4η)/Ζάρκοβιτς,Μπεμπά (4η), Χριστοφή

Συνθέσεις:
Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας):
Νέγκρι, Παουλίνιο, Δημητρίου (46΄ Ενινφούλ), Λόπεζ (68΄ Αρέστη), Φερνάντες, Καρλίτος, Εντμάρ, Σολωμού (68΄ Κωνσταντίνου), Λεονάρντο, Φοφάνα, Λεάντρο
Νέα Σαλαμίνα (Ντε Γιόνκε): Στέϊνμπορς, Ζάρκοβιτς, Μπεμπά (30΄ Χριστοφή), Πεδρίτο, Τσούρτσουριτς, Μακρίεφ (54΄ Ατόρνο), Παύλου (87΄ Τσιγκουίνι), Κούσουλος, Σκοπελίτης, Γκράϊμς, Τσίνα 

 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Γιαν ντε Γιόνγκε:
«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Σήμερα προσέξαμε περισσότερο την άμυνα μας και προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις. Ήμασταν πολύ προσεκτικοί στα στημένα γιατί η Δόξα είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό τον τομέα.

Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ που μας έδωσε ένα σημαντικό προβάδισμα. Όταν έγινε το 2-1 τα πράγματα είχαν αλλάξει για μας. Δώσαμε τη μπάλα στη Δόξα όμως δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα να κρατήσουμε το σκορ εκτός από την εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες.

Ο στόχος μας είναι η εξάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να διατηρηθούμε σε αυτή τη θέση. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο και μας στήριξε».

Λούκας Χατζιηλούκας: «Ήταν μια καλή προσπάθεια για την ομάδα μας. Θεωρώ ότι δίκαια κέρδισε το παιχνίδι η Νέα Σαλαμίνα. Φέτος είναι η χρονιά της Νέας Σαλαμίνας. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε βαθμολογικό κέρδος στο επόμενο παιχνίδι. Καλή συνέχεια στη Νέα Σαλαμίνα». 
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα